2021 "ŞUBAT" (etkinlik)
Monarşi'nin kestiği parmak acımaz :)) Ben Şubatta Yukio Mişima okumaya kararlıyım :)) Olur da ben de derseniz diye şuraya bir yardımcı link bırakıyorum :)) turuz.com/search?content=... Özellikle Denizi Yitiren Denizci ile ilgili fikirlerinizi merak etmekteyim ,çünkü okuduğumdan beri ,başka okuyuculara da "son"u hakkında nasıl bir hissiyat durumundasınız? diye sormak istiyorum .. Böyle ışte :)) Dip Not KRAL ÖLDÜ! :)) ÇOK YAŞA KRALİÇE! :)) ................................................. Sıfır Sayı : Ebru Ince 666 : https://1000kitap.com/Nordavind 1: SonAy 2: Nesrin A. 3: Aydan 4: @trollabundin 5: İclâl 6: @seda_bera 7: Ahzen 8: NouR 9: @kitap_gunees 10: @sakf 11: Evla 12: @Muhalifimam 13: AkilliBidik 14: @ENGLARYAN 15: Naile Bars 16: Sümeyra Özat 17: mesut bahtiyar 18: Erhan Özdemir 19: @Adem_yce 20: Haruni 21: Gamze Ö. 22: Harun mert 23: Betül 24: red john 25: @Tubbaa 26: Gmz 27: the cry of silence 28: İsmail 29: Odessa 30: @yasmin25 31: Hakan
Ben de Dalgaların Sesi kitabı ile katılmak isterim müsadenizle. Bu vesileyle 3 yıldır kitaplığımda duran hediye kitabıma olan vefasızlığım son bulursa onunla her göz göze gelişimde dillenen vicdanım da susar belki :)
Ok :))
Dalgaların Sesi varmış galiba- Şubat kısa da olsa katılabilirim herhalde, kitap da kısa nasılsa:)
Ekliyorum :)))
Kaçak Atlar ile yaz dostuuuum 😉
Ok :))
Aaaa, taaaa geçen aydan ilk sıradaki yerimi almıştım ben, hani neredeyim Ebru Ince 🤣
Ok ;))
"Bir Maskenin İtirafları"nı bitirdim. İncelememi de paylaşayım. Tekrar teşekkürler Ebru Ince 😉 #107084634
Denizi Yitiren Denizci ile ben de katılayım :)
Ok :))
Ufak bir darbe sonucu https://1000kitap.com/Nordavind ile beraber kaybetmiş olabiliriz ilerleyen aylarda daha hazırlıklı bir şekilde geleceğiz. Beni de yazın :))
👹:)))