Sizce Yalnızlık nedir ?
1 : Yalnızlık dinmeyen bir sızıdır..( Yakup Kadri KaraosmanoğluYakup Kadri Karaosmanoğlu ) 2: Yalnız insanların kendi içinde başlayıp biten eğlenceleri vardır..( Oğuz AtayOğuz Atay ) 3: Yalnızlığa ihtiyacım var. Kendime ait olduğumu hissetmeme ihtiyacım var..( Virginia WoolfVirginia Woolf) 4: Eğer biri farklı ise, yalnızlığa mahkûmdur..( Aldous HuxleyAldous Huxley ) 5: İnsanın tek özgürlüğü yalnızlığıdır ve yalnızlığı küçük düşüren de bağımlılıklardır..( Hakan GündayHakan Günday ) 6: Hayat yalnızlıktır...( Sylvia PlathSylvia Plath ) 7 : Çok yalnız olmam gerekiyor. Tüm başarılarım salt yalnızlığımın ürünüdür...( Franz KafkaFranz Kafka ) 8: Yalnızın odasında ikinci bir yalnızlıktır, aynalar...( Özdemir AsafÖzdemir Asaf ) 9 : Yalnızlığı soruyorlar ; yalnızlık bir ovanın düz oluşu gibi bir şey...( Cemal SüreyaCemal Süreya ) 10: Yalnız olmak yanlış bir kalpte olmaktan iyidir...( Charles BukowskiCharles Bukowski ) 11: Kendi yalnız hisseden bir kimse için her yer çöldür...( Anton ÇehovAnton Çehov ) 12: Yalnızlık tek kelime, söylenişi ne kadar da kolay. Halbuki yaşanması o kadar zordur ki...( Johann Wolfgang Von GoetheJohann Wolfgang Von Goethe ) 13: Yalnızlık, alınyazısının insanı kendi kendisine ulaştırması için başvurduğu bir yoldur...( Hermann HesseHermann Hesse ) 14: Yalnızlık, sizin size yokuşunuzdur...( Hasan Ali ToptaşHasan Ali Toptaş ) 15: Yalnızlıktan hoşlanan ya vahşi bir hayvandır ya da Tanrı...( AristotelesAristoteles ) 16: Yalnızlık, en içimizdedir...( Oruç AruobaOruç Aruoba ) 17: Bir derin kuyuya benzer yalnızlık. Taş atmak kolaydır içine : ama o taş dibe inecek olursa , kim çıkarabilir...( Friedrich NietzscheFriedrich Nietzsche ) 18: İnsanın insana verdiği en değerli şeydir, yalnızlık...( Edip CanseverEdip Cansever ) 19: Yalnızlık paylaşılmaz, paylaşılsa yalnızlık olmaz...( Özdemir AsafÖzdemir Asaf ) 20: "Ey yalnızlık! Herkesin koynuna girip çıkarsın da, bir tek benimle mi düzenli bir ilişkin var?". (Ece AyhanEce Ayhan )
Bu listede 17 ve 19 favorim oldu. Bu liste dışında yazdığım Fyodor DostoyevskiFyodor Dostoyevski nin sözü favorimdi.
21. Her şeyin farkında olmaktır. Fyodor DostoyevskiFyodor Dostoyevski
Teşekürler ☺️🙏💐
5 😏
🥺
3-4-5-6
Teşekkürler 🙏☺️💐
Birini seçmem gerekirse 14 derim.
...e...e teşekkürler efendim ☺️💐
3,18, 12 ve en çok da 6 diyorum ben☺️🥺.