2023 Yılında Okuduğum En iyi Kitaplar
2023 yılı biterken öncelikle söylemem gereken bir şey var ki ülkemiz adına her açıdan büyük bir geçmiş olsun. Ard arda yaşanan felaketler silsilesi hepimizi olduğu gibi beni de fazlasıyla yıprattı. Dönüp baktığımda felaketlerin içinde hayatıma giren en güzel varlıklar yine kitaplar oldu. Bu sene yoğun depresif kitaplar üzerinden ilerledim. Düşündükçe başımı ağrıtan ve sürekli olarak insanlık adına utanmama sebep olan kitaplar önceliğim oldu. Empati seviyenizi arttıracak ve sizi toplumsal kalıplardan kurtarabilecek kitaplar: Sıfır Noktasındaki Kadın İnceleme:#194631155 Kardeşini Doğurmak İnceleme: #226017312 Yıkanmak İstiyorum İncir Kuşları İnsanın Anlam Arayışı Bu Beden Benim Evim Yogun Ruh Tahlili İçerikli Kitaplar: Huzursuzluğun Kitabı Tutunamayanlar İnceleme:#203196598 "Güzel Söz Göreyim, Alıntı Olarak Paylaşım": Yeryüzü Ayetleri Bütün Şiirleri 4 Galileo'nun Pergeli Küçük Prens Kim Bağışlayacak Beni? Karışık Tür: Don Quijote (2 Cilt Takım) Siddhartha Dakikalar İçinde Milli Mücadele Mezarlık Kitabı Gün Olur Asra Bedel + Cengiz Han'a Küsen Bulut Bu kitapları gördüğümde seneyi her şeye rağmen mutsuz bitiremiyorum. Geçen sene paylaştığım bir iletideki öneriler üzerine okudum birçoğunu. Bu nedenle sormak istiyorum, bu sene okuduklarınızdan sizin önerileriniz nedir? 2024'ün çok daha iyi bir yıl olması dileklerimle... Kitapla kalın.
8 +1'leme
17,7bin Gösterim
Muhteşem bir sayı 🤘 darısı bizlere inşallah.
Bir şey sormak istiyorum. 240 kitabı nasıl okuyorsunuz?) Güne kaç sayfa okuyorsunuz?
Hakan
Tuna üstad değilim ama üstadın bilgi birikiminin çoğunluğunu da hayatına giren çıraklar oluşturuyor :) her kitabı okuyamayız asla, bu nedenler her daim öneri alabileceğimiz bir kitap bulunuyor.
Sıfır Noktasındaki Kadın Tamda şu an zorlanarak okuduğum kitap. Hakan Kardeşini Doğurmak kitabını okumak istiyorum.Ama kaldırabilir miyim okumayı emin değilim.Erteliyorum.:( Keyifli ve bol okumalar size.😊
Hakan
Kolay kaldırılabilecek bir kitap değil, belki de okuduğum en ağır kitap olabilir. Kezâ Sıfır Noktasındaki Kadın da kolay lokma değil, yine de okunmasını tavsiye ederim ve iyi okumalar dilerim🙏
Yıkanmak İstiyorum çok merak ettim içeriği hakkında bilgi verme zahmetinde bulunabilir misiniz
Ay maşallah 😍😍 Bize de nasip olur inşallah😂😂
Bu kadar fazla kitap nasıl okudunuz:) Okuma hızı ile alakalı sanırım
Teşekkür ederim😅