Sevgili kitap sever dostlar,
Çekilişle ilgili bilgi vermeden önce birkaç kelam etmek isterim.
Malumunuz, ülkemizde okuma oranı oldukça düşük. Buna karşın yazarlık oranı her geçen gün artıyor. Doğal
Hayvanlardan Tanrılara Sapiens İnsanlığın hikayesini özetlemesi ,bugünkü dünyayı anlamamı ve bende kişisel bir gelişim süreci başlattığı için seçtiğim kitap budur
Sayımız artıyor efendim, siz bizden sayılırsınız, o yüzden okur arkadaşlar öncelikli :) Ama siz yine de en beğendiğiniz ve farklı ilginç bir hikayesi olan kitapları yazabilirsiniz :)
Herkese merhaba.
çekiliş şartlarınız diğer çekilişlerden farklı olduğu ve değerli dostum, kıymetli editör
carpediem hanımefendi de destek verdiği için katılmaya karar verdim.
Öncelikle burada tanıdığım değerli okur ve yazar arkadaşlar var.
Bunlardan bir kaçını ve kitaplarını buraya not olarak bırakmak istiyorum.
Oğuz Yılmaz in muhteşem eseri.
Kendisini severek okudum.
Kesinlikle herkese tavsiye ederim. Naçizane incelememi de buraya bırakmak istiyorum merak edenler için #235840344
Altını çizdiğim muhteşem cümleler var. Fakat henüz hepsini 1k da paylaşmak nasip olmadı.
Diğer bir yazar dostum
Tuğba Saydam in da iki adet kitabını severek okuduğumu belirtmek istiyorum.
Derinlik
İkisi de burada bulunan okur dostlarıma tavsiyemdir.
İki kitaptan da bolca alıntı paylaşım yaptım.
Güzel, eşsiz ve insanın ruhunu anlatan tarifsiz kelimeler mevcut .
Fakat yine yoğunluktan iki esere de inceleme yazma fırsatı bulamadım.
Elbette başkaca beğendiğim eserler var gerek yerli gerek yabancı yazarlardan...
Hepsini buraya yazmam doğru olmaz diye düşünüyorum.
zira bu ileti ve çekilişin amacı kesinlikle yeni yazarlara destek olmak, tanınma ve okur sayılarını arttırmak.
Sizi bu konuda çok takdir ettim doğrusu.
"Meşhur" olmayan fakat kalemi muhteşem olan yüzlerce yazar mevcut tanımadığımız.
Son olarak burada çoğunluğun eğitimci olduğunu da hesap edersek naçizane genele yayılmış bir kaç kitaptan da bahsetmeden geçemeyeceğim.
Zira eğitimci arkadaşların okuyup ilham alabileceğini , mesleklerini icra ederken akıldan çıkarmayacaklarini, deyim yerindeyse bir ışık, bir yol gösterici olacağını düşündüğüm aklıma gelen bir kaç eser var.
Zira bir öğretmen milyonlarca çocuğun hayatına dokunabilir.
Onlardan bir kaç tanesi bile dünyanın daha iyi, güzel ve yaşanası yer olmasına vesile olabilir diye düşünüyorum.
Çocukların ve gençlerin hayatına dokunacagını düşündüğüm değerli eğitimci dostlara naçizane tavsiye kitaplarım,
Beyaz Zambaklar Ülkesinde
Ve son olarak (ilk aklıma gelenleri yazıyorum. Liste uzayabilir, isteyene özelden eğitimcilerin okuması gerektiğini düşündüğüm kitapları atabilirim)
Bu çekilişin diğerlerinden farklı olduğunu yazarak dile getirmenize çok sevindim. Sizin yazdığınız kitaplarda çok kıymetli. Kendi adıma bir kaçını listeme alacağımdan emin olabilirsiniz, bazılarını da aşinayım ve okuduklarım var. 🙏