Когда Ницше Плакал

Irvin D. Yalom
Beraber olabilmek için hangi yıldızlar bizi bir araya getirdi acaba? Когда Ницше Плакал Syf.32
Aşk

Kitabsever

@kitab_meleyi
„С каких звезд мы упали сюда, чтобы быть вместе?“
Sayfa 32 - Epub·Kitabı okudu
Aşk
Bazı cümleler...
“Ümit kötülüklerin en büyüğüdür çünkü eziyeti uzatır.” Nietzsche Ağladığında Irvin D. Yalom
Alıntı
🍁 Kasım ayının kitapları 🍁 Kasım’da aşk başkadır derler ya…☺️ Benim aşkım da yine sayfalarda saklı bu ay 🥰 Elimde üç güzel kitap var şimdilik: ✨ Nihat Atsız – Ruh Adam Ruh Adam ✨ Irvin Yalom – Nietzsche Ağladığında Nietzsche Ağladığında ✨ Fakir Baykurt – Eşekli Kütüphaneci Eşekli Kütüphaneci Ama kim bilir, belki Kasım başka kitaplara da kalbimi kaptırır… Sıcak bir kahve, sessiz bir köşe ve sayfaların kokusu — işte Kasım tam da böyle güzel 🍂📖 Ben bu kitapları can arkadaşlarımla okuyorum :) @Kitabameftunanne @Papatyassss
Başlayalım mı :)))
Kendi alevinle yakmaya hazır olmalısın kendini; önce kül olmadan nasıl yeni olabilirsin ki? Nietzsche Ağladığında🌼
Yeni Yıla Psikoloji Kitabı Okuyarak Giriyoruz!
Yeni yılda kitap okuma grubuma bir psikoloji kitabı olan Nietzsche Ağladığında kitabını okuyarak giriş yapıyoruz! Okuma grubuma katılmak için bana mesaj atabilirsiniz. 📚 Psikoloji kitaplarına bir yerden başlamak ve Nietzsche Ağladığında kitabını onlarca okurla birlikte tartışmak ister misiniz? O halde online kitap okuma grubumda Ocak ayına Irvin D. Yalom’un Nietzsche Ağladığında kitabını okuyarak giriş yapıyoruz. Böylece Nietzsche, Freud ve Salome ile dolu bir ay geçireceğiz. Bütün kitapların Telegram grubumuzdaki okurların oylarıyla belirlendiği bu grubun Şubat ayında da sanat tarihi kapsamında Umberto Arte ile Sanat 1-2 kitaplarını okuyup tartışacağız. Harika ve verimli bir 2 ay bizi bekliyor diyebilirim! 🤓 Bu kitapları benimle birlikte okuyup tartışmak ve kitap okuma grubuma katılmak isterseniz bana mesaj atabilirsiniz. 📚📩
Tanrı: “Yapmayın ulan bu zibidinin etkinliğini!” :D
Friedrich Nietzsche Etkinliği (Okuma, Anlama ve Anma) Herkese merhaba arkadaşlar, biz yağmurbulutu ✓ ile birlikte, Nietzsche'nin ölüm tarihi olan 25 Ağustos ile doğum tarihi olan 15 Ekim tarihleri arasında Irvin D. Yalom’un Nietzsche Ağladığında kitabında yer alan: "Bana anlatılanlara göre Georg Wilhelm Friedrich Hegel ölüm döşeğindeyken, kendisini bir tek öğrencinin anladığını ama onun da yanlış anladığını söylemiş! Benimse, yanlış bile olsa anlayan tek bir öğrencim olmadı." diyen Nietzsche'i anlamak yolunda ilk adımı atmak isteyenler, ilk adımı atmış ve birkaç adım daha yaklaşmak için kitaplarını okumayı planlayanlar ve üzerinde düşünmek isteyenler için böyle bir etkinliği gerçekleştirmeye karar verdik. Yaşadığı dönemden itibaren kendi söylemlerini anlayabilecek kulak arayan Nietzsche, beklediği kulakların kendi çağında olmadığına ikna olmuştur. “Tanrı öldü!” Derken bile kendini anlamayan milyonlarcasını görse, Güç İstenci kitabının üzerine alışveriş listesi tuttuğu halde bu değiştirilmiş kitabın Nazi düşüncesinde kullanıldığını bilse, ahlakın soykütüğüne indiği için erdemsizlikle suçlandığını ve yargılandığını fark etse, herhalde bir kez daha tekrarlardı ünlü sözünü; “Ben bu kulaklara göre ağız değilim!” Böyle Söyledi Zerdüşt Sizleri kulak olmaya davet ediyoruz; gerçekten okuyarak, onu ve onunla ilgili tüm efsanevi iddiaları yerinde yani kitaplarında araştırarak, onu ölüm yıl dönümünden doğumuna kadar anlamaya çalışarak, onun ümit ettiği şeyi ona sunmak için etkinliğimize bekliyoruz. Nitekim bugüne kadar yanlış anlaşılan ya da yargılanan bir insana en güzel hediye onu doğru anlamaktır. Çünkü “anlarsanız değişmeniz gerekir.” :) Etkinliğimizi beğenen, katılan ve paylaşarak daha çok okura ulaşmasını sağlayan herkese şimdiden teşekkür ederiz. Not: Okuma ve anlama etkinliğimize katılmak için yorum kısmından katılmak istediğiniz eser ile
Felsefe