Bu kitabı romandan daha çok, bir fikir kitabı olarak okumanızı tavsiye ediyorum. Sonradan farkettiğim bir hatamı itiraf ediyorum. O da şu: Romana temiz niyetli, insancıl düşünen Hıristiyanlardan birini almadım. Yaşanmış hayattan aldığım için, bu hikayede bana iyi bir Hristiyan anlatılmamıştı. Ben de ayrıca bir araştırma yaparak iyi bir Hristiyan ilae etmeyi akıl edemedim. Allah'a emanet olun dostlar. Allah'ın emanet aldığı kul, ölüme gider ama ebedi olarak cehenneme gitmez.
Tahmini Okuma Süresi: 6 sa. 21 dk.Sayfa Sayısı: 224Basım Tarihi: 4 Haziran 2021İlk Yayın Tarihi: Mart 2009Yayınevi: Mektup Yayınları
ISBN: 9786059322058Ülke: TürkiyeDil: Türkçe

166 syf.
8/10 puan verdi
Maria ; Babası atesist , annesi , teyzesi , kardeşi ve kendisi hristiyan ....Abdulvahap ile tanışınca hayatı değişecektir.Varlığını , dinini sorguluyor müslüman olan sevgilisini hristiyan yapmaya çalışırken müslüman oluyor.Abdulvahap'ın Maria'nın sorularına verdiği her yanıtı aslında bir müslüman olarak bizim de verebilmemiz gerek.Ama kitapta
Maria
MariaEmine Şenlikoğlu · Mektup Yayınları · 20114,654 okunma
166 syf.
10/10 puan verdi
Doğru yoldayken nasıl sapılır;yanlışa yürürken nasıl doğru bulunur ? İşte bu yaşanabilir hadisenin romanı. Şer içinde hayr denilen mevzunun işlenmiş olduğu roman. Dini içerikli ve aslında bazı kapalı gözlerin açılmasına vesile olabilecek tarzda bir konusu var.
Maria
MariaEmine Şenlikoğlu · Mektup Yayınları · 20114,654 okunma
30 öğeden 1 ile 10 arasındakiler gösteriliyor.