Gerçeği anlamak, önceden bilinmeyen sayıda parçayla oynanan bir yapboza benzer. Ancak mozaiğin tümü bir araya getirildiğinde ortaya çıkar. Terapi
⚡️Cennet hayatının hatasını yaptı. Cehenneme masumları attı ve masumlar ateşe alıştı. Cennet'i yakacak ateş oldu her biri. -> Proje 2417 ⚡️"Cesur ol ve başını dik tut. Bunu yaptığın sürece, kim olduğunu her zaman hatırlayacaksın. Diğer herkes de öyle." -> Cadının Yüreği ⚡️Bizim erkek çocuklarımız büyüyünce "güçlü bir asker" , "kovboy" ya da canları ne istiyorsa onu olmayı, kız çocuklarımız ise sahip olacakları evleri ya da kaç tane çocukları olacağını planlarken buradaki özgür ve kaygısız çocuklar, büyüdüklerinde ülkeleri icin ne yapabileceklerini planlıyorlardı mutlulukla. -> Kadınlar Ülkesi ⚡️İnsanın kaderi bir günde mi değişir diye düşündüm. Yoksa yaşamınızın sizden çalınması daha mı uzun sürerdi? -> Denizin Altına Düşen Kız ⚡️"Gerçekten de tahmin etmekle bilmek arasındaki muğlaklıktan daha korkunç bir durum olamayacağını sanıyordum. Fakat yanılmışım. Bundan daha korkuncu nedir, biliyor musunuz?” Doktor Roth soran gözlerle ona baktı. “Gerçek." -> Terapi Ben de birkaç tane eklemek istedimm, umarım daha önce yapılanlardan değillerdir🫶🏻

Ebrar ₊ ⊹

@letheskyfall
Akım yapalım!!
Alıntılarla sizi bu kitapları okumaya ikna ediyorum🫵🏻 ♡ “Sevgi tuhaf bir şeydir. İnsanı hep ansızın yakalar..” — Hayata Röveşata Çeken Adam ♡ “Kaçıyor musun?” diye sordu. “Evet.” diye kabul ettim. “Çünkü kalbimi kıracaksın.” — Canavarın da Kalbi Varmış ♡ “Yeter ki yaşa. Çünkü senin yaşamadığın bir dünyayı görmek istemiyorum. Seni görmeden geçen bir günüm olsun istemiyorum. Son anım buysa eğer, senin kollarında ölmekten daha güzel bir ölüm bile düşünemiyorum.” — Hainin Mührü ♡ “Ama dünya, sen değiştirmeye çabalamadıkça değişmez.” — Kız Kardeş Şarkısı ♡ “Neden bahsediyorsun sen? İnsanlar inanırsa gerçek olur. Hakikatin ne olduğunun önemi yok.” — Arkadaşı Suçlamak
Ne Kadar Kitap Kurdusun?
0-30p: Kontrollü okuyucu 📖 40-70p: Hafif bağımlı 👀 80p+: Geçmiş olsun, kitaplar seni ele geçirmiş 😅
Kitap Önerisi
Gerilimli, bol-bol ters köşeli, akıcı kitaplar önere bilir misiniz lütfen ( Terapi tarzı)
Soru
Umut, insanın ayağına batan bir cam kırığı gibidir. Ayağında bulunduğu müddetçe, attığın her adımda canını yakar. Çıkarılıp atıldığında ise bir müddet kanar, iyileşmesi biraz zaman alır fakat sonunda yürümeye devam edersin. Terapi
Polisiye
Kasım'da Kitap Alışverişi Başkadır
Hoşgeldinizzz ⭐❤ Işığın Büyüsü yollarını gözlemekten bi hal oldum... Sonunda azıcık vicdana gelip indirime girdin de kavuştuk. Seriyi sonunda bitirebileceğim. (ilk kitabı 2 sene önce okumuştum... Her kitabın arasına 2 yıl mı koyulur vicdansızlar...) Yazarın kitapları harika bulunca diğer iki kitabını da aldım. Addie Larue’nün Görünmez Hayatı ve Near Cadısı. Terapi ve Göz Koleksiyoncusu zaten bu yazar Paket kitabından beri favori yazarlarım arasında. Trendeki Kız çok geç kaldım ama sonunda aldım. Bin Yıllık Hemşehri Benim Sevgili Eşim Atlas Altılısı Klasiklerden bir şeyler olmazsa, olmazdı Kör Baykuş Sessiz Amerikalı Vee herkesin göklere çıkarttığı o yazarın iki kitabı Babil ve Haşhaş Savaşı
Terapi mükemmel bir yapıt daha