Yürüyen Ölüler #3

Robert Kirkman
Kalbi zayıf olanlara tavsiye etmeyeceğim bu kitap, baskı altında, kan dökülmelerinin canlı olarak resmedildiği ve vahşiliğin karanlık yüzünü temsil ediyor. Bu merak uyandıran karakter incelemesi, halihazırda var olan karakter ve hikaye hattına farklı boyutlar katıyor. -School Library Journal- Zombi severlerin severek okuyabileceği bir kitap. Ancak Kirkman'ın zombi cehenneminin tadını aldığınızda, eski serileri de okumaktan kendinizi alamayacaksınız. -The Ossuary- Romanda gizemli kalan karakterlerin geçmişlerini ele alarak onları birbirine bağlıyor. Walking Dead severleri için okunması gereken bir kitap. (Tanıtım Bülteninden)
Tahmini Okuma Süresi: 9 sa. 4 dk.Sayfa Sayısı: 320Basım Tarihi: 2017Yayınevi: Ren KitapOrijinal Adı: The Walking Dead: The Fall Of The Governor, #3
ISBN: 9786059045766Ülke: TürkiyeDil: TürkçeFormat: Karton kapak

320 syf.
Puan vermedi
Bu bölümde Philip Blake yani Vali, giderek daha baskıcı ve zalim bir yönetim sergiler. Lilly Caul ve arkadaşları buna sabretmekle beraber bu kasabadan kurtulmak için çareler aramaya başlarlar. Vahşet , iğrençlik ve yaşam savaşı bu kitapta da devam ediyor.
Yürüyen Ölüler: Valinin DüşüşüRobert Kirkman · Ren Kitap · 2017505 okunma
320 syf.
9/10 puan verdi
Film ile kitap birbiri ile örtüşmüyor. Aynı olayın farklı karakterleri üzerine yazılmış bir kurgu. Kitap okuyucuda gerilimi ve heyacanı sağlıyor ama finali insanı gereğince tatmin etmiyor. Bence daha iyi final kurgulayabilirlerdi. Ama kitabı okumanızı tavsiye ederim. Heyecanla okuyup kısa süre içinde bitirdim. Öneririm.
Yürüyen Ölüler: Valinin DüşüşüRobert Kirkman · Ren Kitap · 2017505 okunma
30 öğeden 1 ile 10 arasındakiler gösteriliyor.