Sonsuza Kadar Jake

Sonsuza Kadar Jake
@KPOP_098
En Yakışıklı En Eğlenceli En Tatliş JAKE
Enhypenis7
Enhypenis7
Sanane
8 okur puanı
Mayıs 2025 tarihinde katıldı
Sonsuza Kadar Jake yorumladı.
Öyle Bir Uğradım okurken sizleri neler mi bekliyorlardı?
Kaza Zamanda Yolculuk Kurulan Dostluklar Aşk Bozulan Dengeler Çarpıcı Sırlar
Öyle Bir Uğradım
Öyle Bir Uğradım
Öyle Bir Uğradım 2
Öyle Bir Uğradım 2
Maral Atmaca
Maral Atmaca
1000Kitap
Okumayı düşünüyordum
Sonsuza Kadar Jake
Sonsuza Kadar Jake
kesinlikle okumanı tavsiye ederim okuduktan sonra çok seveceksin ve okurken ne zaman bitirdiğini anlamayacaksın.
Sonsuza Kadar Jake bir yorumu yanıtladı.
Hey K-pop sevenler!!!
Dinlemeniz gereken bir K-pop şarkısı var!
Ya ne sandın???
Sonsuza Kadar Jake bir yorumu yanıtladı.
Neden?
Bizim ülkemizde romantizm diyence her ne varsa okunuyor da neden epik-fantastik az okunuyor ben anlamış değilim vallahi.
Aşk romantizm de okunuyor, epik fantastik de okunuyor. Fakat ağırlıklı okunan romantizm ve aşk konulu kitaplar. Epik fantastik kitapların okunöası için kurgu temelinin ve olay algısının iyi ve kaliteli olması gerekir. Bu da çok çok uzun zaman alacağı için çok epik fantastik kitap yok. Birde tercih ve zevk meselesi var. Ama genel olarak epik ve fantastik kitapların kurgularının daha sağlam bir zemine ihtiyacı olduğu için yazımı zor ve çok az kitap olduğu için okunmuyır gibi görünüyor.
Sonsuza Kadar Jake bir yorumu yanıtladı.
TOPLANIN 1000K BİRLİKTE ŞİİR YAZIYORUZ!! -2-
Selamlar millet!! Daha önce bu etkinliği şehitlik konulu olarak yapmıştım ve çok güzel bir şiir çıkmıştı ortaya. O şiiri şuraya bırakayım: #288670014 Şimdiyse gelen yeni yılın şerefine bu seferki konumuz "𝗵𝗮𝘆𝗮𝗹𝗹𝗲𝗿"olsun istiyorum. Bu bahaneyle hem etrafa biraz pozitiflik dağıtalım (bakın bunu ben söylüyorum) hem de kafamız dağılır belki (sanki toplu da jhdjsj) Kimseden aman aman şairlik beklemiyoruz. Bir hevesle ve ani bir kararla ikincisini yapmaya karar verdim katılacağınızı umarak 🤗 Sizden tek ricam kurallara dikkat etmeniz ki karışıklık olmasın 🙃 şeyy, bir de tekrar paylaşım yapabiliriz 👉🏻👈🏻 ~Ben başlatacağım ve siz de 𝘀𝗼𝗻 𝗱𝗶𝘇𝗲𝗹𝗲𝗿𝗲 𝗴ö𝗿𝗲 𝗲𝗻 𝗳𝗮𝘇𝗹𝗮 𝟯 𝗱𝗶𝘇𝗲𝘆𝗹𝗲 devam ettireceksiniz. ~Yorumlarda ekleme yaparken dizelere göre 𝗻𝘂𝗺𝗮𝗿𝗮 𝗯𝗲𝗹𝗶𝗿𝘁𝗺𝗲𝗻𝗶𝘇𝗶 𝗶𝘀𝘁𝗶𝘆𝗼𝗿𝘂𝗺 takip kolaylığı için. ~Tekrar katılım yapabilirsiniz ancak eklediğiniz dizeyle aranıza 𝗲𝗻 𝗮𝘇 𝟯 𝗸𝗶ş𝗶 girmiş olsun ki bir bölüm tek bir kişiye aitmiş gibi olmasın. 𝗦ü𝗿𝗲: 𝟭𝟳/𝟭𝟮/𝟮𝟬𝟮𝟱 𝟭𝟵.𝟬𝟬 Etkinlik bittiğinde tüm dizeleri toplayıp düzenleyerek ileti olarak ve katılan herkesi etiketleyerek paylaşacağım. Birlikte 1000k olarak şiir yazmış olacağız. Hazırsanızz yazdığım bir şiirden alıntı yaparak başlatıyorum, gerisi sizde, pamuk eller kaleme!! 1) "En imkansız dilekleri tutacaksın Olsun diye değil, hayaller gerçek olmak zorunda değil diye Belki de sadece düşlerini süslesin diye"
10) Hayaller ekerim yarına, yeşersin diye, Kırılma rüzgârda, umut hâlâ bizimle. Bir düşe tutunur kalbim, adı sensin yine.