Jose Saramago okumak isteyen parmak kaldırsın :)
Uzun zamandır bir Jose Saramago etkinliği yapalım diyorduk, ama uygun zaman bulamamıştık. Hali hazırda Körlük kitabının yeni baskısı da kitapçılardaki yerini almak üzereyken ve sitede kitapları her an yeni yeni arkadaşların okuma listesine girerken etkinliği başlatalım diyorum... Kitap: serbest Tarihler: 15 Haziran - 15 Temmuz Katılmak isteyenler okumak istedikleri kitapla birlikte aşağıya ismini yazarsa güzel bir etkinlik olur... Haydi Stephen King'deki rekorumuzu kıralım :) KATILIMCILAR: 1. Mithril / Nobody - Körlük , Görmek , İsa'ya Göre İncil 2. fazi 3. https://1000kitap.com/esengull 4. https://1000kitap.com/janjiyan 5. insan okur - Kopyalanmış Adam 6. Acemi Okur - Kopyalanmış Adam 7. NigRa - Kabil , Ölüm Bir Varmış Bir Yokmuş 8. https://1000kitap.com/Umayozsoy - Filin Yolculuğu 9. Asosyal Sosyolog - Kabil 10. Onur Erol 11. Aurora - Filin Yolculuğu 12. Muzaffer Akar - Körlük , Ölüm Bir Varmış Bir Yokmuş 13. https://1000kitap.com/Nordavind - Kabil 14. https://1000kitap.com/fikrimincegulu - Körlük 15. Ezgi - Ölüm Bir Varmış Bir Yokmuş 16. Aslıhan Alpaslan 17. https://1000kitap.com/BirMinikKitapKurdu - Körlük , Ölüm Bir Varmış Bir Yokmuş 18. Vildan Eyüpoğlu - Filin Yolculuğu 19. Hasan Basri Işık - Ölüm Bir Varmış Bir Yokmuş , Filin Yolculuğu 20. https://1000kitap.com/hassasruh - Körlük 21. Hande B.U. - Görmek 22. Beyhan B - Filin Yolculuğu 23. alice 24. https://1000kitap.com/pharomic 25. https://1000kitap.com/BigBlueBox 26. Esra Yalciner - Ölüm Bir Varmış Bir Yokmuş 27. Sena çevik 28. https://1000kitap.com/Affan - Körlük 29. Filiz - Körlük , Kabil 30. Hicran Aplakay - Görmek 31. https://1000kitap.com/Mehmetsensey - Kabil , Mağara 32. Bibliyofil Muallime - Körlük 33. Merve KÜÇÜK - Körlük 34. https://1000kitap.com/kedimercury - Körlük , İsa'ya Göre İncil 35. mslm - Kabil 36. https://1000kitap.com/batmankarapati - Ölüm Bir Varmış Bir Yokmuş 37. https://1000kitap.com/Phantomofthebooks - Körlük 38. Feyza kaya - Kabil 39. Fatoş Kızılok - Bilinmeyen Adanın Öyküsü 40. https://1000kitap.com/Limmie - Kopyalanmış Adam , Ölüm Bir Varmış Bir Yokmuş , Körlük 41. https://1000kitap.com/ProfAyse - Körlük 42. İbrahim Gür. - Körlük 43. Renksiz - Körlük 44. Nemesis - Körlük 45. https://1000kitap.com/Farkhunda - Kabil 46. Engin ÖZ - Bilinmeyen Adanın Öyküsü 47. Menma - Körlük 48. https://1000kitap.com/Epubokur - Körlük
Mithril / Nobody
Yarın 15 Temmuz, yani aslında resmi olarak da etkinliğimizin sonuna gelmiş bulunuyoruz. Öncelikle katılan herkese çok teşekkürler, kendi adima oldukca keyifli bir süreç olduğunu soyleyebilirim. 3,5 kitabini okudum (4 de yakinda biter) ve sanirim okuma listeme de 3-5 kitabini daha ekledim. Henüz okumaktan yazmaya fırsat bulamamis olsam da sizlerin cok degerli incelemelerini okudum. Ve bence belki de en önemlisi, bu süre zarfında siteyi gerek alıntı gerekse inceleme bombardımanına tutarak, bu etkinliğe katılmamış arkadaslarimizin da yazarin kitaplarını okumaya karar vermis olamalarina vesile olduk:) Herkese teşekkürler, başka bir etkinlikte görüşmek üzere :)
Kopyalanmış Adam - Ekleyebilirsin Ceren beni.
Mithril / Nobody
Selamlar herkese! Etkinliğimizin başlamasına saatler kala bir nabız yoklaması iyi gelir diye düşündüm:) Herkes hazır diye düşünerek, katılımcı listemizi de ana iletiye ekledigimi belirteyim madem :)
Kabil incelemem; #19850687 Körlük incelemem; #18062281 Görmek incelemem; #19240812 İsa'ya Göre İncil incelemem; #18432065 Bilinmeyen Adanın Öyküsü incelemem; #19434303 İyi okumalar :)
Dediler ki Mithril / Nobody Saramago okuması başlatıyor, kambersiz düğünmü olurmuş dedim seğirttim geldim. Körlük ve Ölüm Bir Varmış Bir Yokmuş ile ekler misiniz efendim.
Kolay gelsin.
Mithril / Nobody
Selamlar, gördüğüm kadariyla kitaplar hızla bitiyor, incelemeler yazılıyor. Gozden kaçanları da kacirmamak icin aslinda yazmış olan herkes sevgili Mathemazel gibi incelemelerini de suraciga ilistiriverse fena olmaz diye dusunuyorum :)