Monte Cristo Kontu (2 Cilt Takım) kitabını çok seviyorum, okuyacak olmana sevindim inşaallah beğenirsin çiçeğim 🥰🌹♥️
Gülün Adı kitabını ben de okumak istiyorum ama belki denk gelmeyiz ancak yazın okuyabilirim okumaya karar verirsem 😍🤭🎈🥳
İstifadeli olsun inşaallah çiçeğim 🥰 ♥️ 🌹 🤗 ✨
Hocammmm ben de zaten büyük bir hevesle okuyacağım Monte Cristo'yu kesinlikle 👌🏽.
Gülün adı da biraz şaibeli ya çünkü içeriğinde peygamberimize bir kötü atıf mı ne varmış bayağı öyle bir şey duymuştum. 😬 Ama merak ediyorum. Deneyimlemek istiyorum. 🕵🏽♀️
Belki de geliriz ben de zaten yazın okuyacağım 💌✨
Teşekkür ederim müzehher hocamm🫂🌾🌱 hoş geldiniz huzur getirdiniz 🥹
Gün ışığı altında kalan sihirli sayfalara.. 🥰
Martı Jonathan Livingston okumuş ve beğenmiştim. çok kısacık bir kitap basit bir anlatım dili ama bir o kadar da etkili mutlaka okumalısın diyorum bu yaz için. Umarım bu hedeflediğiniz kitapların hepsini okursunuz. 😊
eyvallah sağ olun. ✨ O Monte Cristo beni mahvetti biliyorum çok seçkin olduğunu onu muhakkak belirledim zaten. Fanus da 3 oldu bugün sırf oku diye duyduğum. Orta Doğu, edebiyat konusunda kabul edelim ki bizden daha iyi 👌🏽(bence tabi) hem de alenen. 🤌🏽
Keyifli okumalar dilerim
Bilimkurguyla barışıksanız Doktor Moreau’nun Adası’nı tavsiye ederim, zekice kurgulanmış bir klasik. Kahramanlık, ihanet, aşk ve ötesi tarihî karakterlerin ustaca kurgulandığı Ivanhoe’yu da önerebilirim eğer ki tarihî romanlarla da barışıksanız. Ayrıyeten listenizdekilerden Semerkant’ı 3 ay önce okuyup bitirmeme rağmen hâlâ etkisinden çıkabilmiş değilim, en yakın zamanda okumanızı tavsiye ederim. Halihazırda Monte Cristo Kontu (2 Cilt Takım) okuyorum, çok akıcı ve konu olarak da bir o kadar merak uyandırıcı.
Çok teşekkür ederim öncelikle çünkü biraz kafam karışık. Bana ışık oluyor. ✨🥹 Fanus'u ben de çok merak ediyorum. Kiii az önce bile ki sosyal medyada yorumuna denk geldim ve çarpıcı bir cümlesine şahit oldum. 🌱 Huzurlu okumalar 😇