Karınca kararınca yaz erzağı iletim
Selam Okur dünya(lılar) !✨ Geçen sefer 2025 güz mevsiminde ay ay ne okuyacağımı kararlaştırıp sayfama not etmek istemiştim ama ay ay işi biraz çamura yatmış gibiydi. Pek akış sağlayamamıştı. Açıkça gözümün önünde durması beni her -sadece- baktığımda bile heyecanlandırdığını bildiğim için (daha doğrusu fark ettiğim için) buraya bırakayım da bakalım yaz sonu ne kadar okumuşum, ne kadar varabilmişim bileyim istedim. (plan ifadesini kullanmak dünya işi için komik geliyor o yüzden bir tablo vs diyebilirim) Eğer bu yegane tesellilerin aralarında bildiğiniz, simyanıza kattığınız varsa da görüş almayı yeğlerim. 🕵🏽‍♀️ Gün ışığı altında kalan sihirli sayfalara...🌱 Bismillahirrahmanirrahim 😌✨ 1. Monte Cristo Kontu (2 Cilt Takım)Monte Cristo Kontu (2 Cilt Takım) 2. SemerkantSemerkant 3. SoygunSoygun 4. ShantaramShantaram 5. Sen "Alo" Demeden ÖnceSen "Alo" Demeden Önce 6. Sırça FanusSırça Fanus 7. Martı Jonathan LivingstonMartı Jonathan Livingston 8. DemianDemian 9. Aşkın Gözyaşları 1 - Tebrizli ŞemsAşkın Gözyaşları 1 - Tebrizli Şems 10. Gülün AdıGülün Adı sen de çok kararsızım ama yine de dur burda 😬😶‍🌫️ 11. Saatleri Ayarlama EnstitüsüSaatleri Ayarlama Enstitüsü 12. Evrende Yaşam ArayışıEvrende Yaşam Arayışı 13. Bitmeyecek ÖyküBitmeyecek Öykü 14. Kör PencerelerKör Pencereler 15. Huşu AğacıHuşu Ağacı 16. Rengin ÖlümüRengin Ölümü 17. Küfrün Kısa TarihiKüfrün Kısa Tarihi 18. Candide ya da İyimserlikCandide ya da İyimserlik
4.605 Gösterim
Monte Cristo Kontu (2 Cilt Takım)Monte Cristo Kontu (2 Cilt Takım) kitabını çok seviyorum, okuyacak olmana sevindim inşaallah beğenirsin çiçeğim 🥰🌹♥️ Gülün AdıGülün Adı kitabını ben de okumak istiyorum ama belki denk gelmeyiz ancak yazın okuyabilirim okumaya karar verirsem 😍🤭🎈🥳 İstifadeli olsun inşaallah çiçeğim 🥰 ♥️ 🌹 🤗 ✨
Hocammmm ben de zaten büyük bir hevesle okuyacağım Monte Cristo'yu kesinlikle 👌🏽. Gülün adı da biraz şaibeli ya çünkü içeriğinde peygamberimize bir kötü atıf mı ne varmış bayağı öyle bir şey duymuştum. 😬 Ama merak ediyorum. Deneyimlemek istiyorum. 🕵🏽‍♀️ Belki de geliriz ben de zaten yazın okuyacağım 💌✨ Teşekkür ederim müzehher hocamm🫂🌾🌱 hoş geldiniz huzur getirdiniz 🥹 Gün ışığı altında kalan sihirli sayfalara.. 🥰
Listen çok güzel görünüyor 🤗 Saatleri Ayarlama EnstitüsüSaatleri Ayarlama Enstitüsü çok sevmiştim ☺️ Monte Cristo Kontu (2 Cilt Takım)Monte Cristo Kontu (2 Cilt Takım) Gülün AdıGülün Adı SemerkantSemerkant benim de listemde🤭 Keyifli ve bol istifadeli okumaların olsun çiçeğim 😌❣️📚☕
Önceki 4 yanıtı göster
SonbaharSonbahar olsun yeniden daha farklı hislerle... Sabahunnur🙂‍↔️✨💌🌾
Martı Jonathan LivingstonMartı Jonathan Livingston okumuş ve beğenmiştim. çok kısacık bir kitap basit bir anlatım dili ama bir o kadar da etkili mutlaka okumalısın diyorum bu yaz için. Umarım bu hedeflediğiniz kitapların hepsini okursunuz. 😊
Öncelikle okuma hedefinize ulaşmanızı temenni ederek özellikle 1, 6, 11, 15 ve 16 yı kaçırmamanızı tavsiye ederim :)
eyvallah sağ olun. ✨ O Monte Cristo beni mahvetti biliyorum çok seçkin olduğunu onu muhakkak belirledim zaten. Fanus da 3 oldu bugün sırf oku diye duyduğum. Orta Doğu, edebiyat konusunda kabul edelim ki bizden daha iyi 👌🏽(bence tabi) hem de alenen. 🤌🏽 Keyifli okumalar dilerim
Bilimkurguyla barışıksanız Doktor Moreau’nun AdasıDoktor Moreau’nun Adası’nı tavsiye ederim, zekice kurgulanmış bir klasik. Kahramanlık, ihanet, aşk ve ötesi tarihî karakterlerin ustaca kurgulandığı IvanhoeIvanhoe’yu da önerebilirim eğer ki tarihî romanlarla da barışıksanız. Ayrıyeten listenizdekilerden SemerkantSemerkant’ı 3 ay önce okuyup bitirmeme rağmen hâlâ etkisinden çıkabilmiş değilim, en yakın zamanda okumanızı tavsiye ederim. Halihazırda Monte Cristo Kontu (2 Cilt Takım)Monte Cristo Kontu (2 Cilt Takım) okuyorum, çok akıcı ve konu olarak da bir o kadar merak uyandırıcı.
Açıkçası çok durmadım oralarda ama neden olmasın, çok teşekkürler. Bir göz atar öyle girerim o dünyaya da👌🏽
1 ve 6 için kocaman bir kalp bırakıyorum♥️
Çok teşekkür ederim öncelikle çünkü biraz kafam karışık. Bana ışık oluyor. ✨🥹 Fanus'u ben de çok merak ediyorum. Kiii az önce bile ki sosyal medyada yorumuna denk geldim ve çarpıcı bir cümlesine şahit oldum. 🌱 Huzurlu okumalar 😇
SemerkantSemerkant ShantaramShantaram 👌🏻💯📚❤️
Önceki 2 yanıtı göster