Evet, Hayır, Belki (2026 İlk Yarı)
Selamlar ۶ৎ Ophelia dan gördüğüm bu akimi yapmak istedimm🫠 2026 ilk yari Başlıyoruz 🫡 Gümüş Yürek 3 evet Hırsızların Yemini evet Suikastçının Hançeri EVET😭 Radley Ailesi EVET Kırık Bir Kalp belki Carmilla belki Kargalar Meclisi KESİNLİKLE EVET The Last Of Us: Amerikan Rüyası evet Talihsiz Serüvenler Dizisi 8 - Dehşet Hastanesi Evet Muhalifler Evettt Güzel Çirkin evet Kurtuluş Projesi BİN DEFA EVETTT🪨👎 Dikenler ve Güller Sarayı hee Nehrin Ötesine, Ağaçların İçine Evett Powerless evt Reckless Evett Gül Cemiyeti EVET Dünya Fark Etmeden EVET Fearless evett Efsane Evet Ölüm Beni Bulana Dek KESINLIKLE EVETT😭 Hapishane Şifacısı hayir Vahşi Evett Marslı evet Yol evet Hainin Mührü 2 Evett Sahte Krallık EVET EVET EVETTTT İyi Kız Kötü Son Evett Düşmanlar Evet Hainin Mührü 3 EVET Deha EVETTT Melekler ve Şeytanlar Evet Paramparça (?) Çoğunlukla beğenmişim. Zamanimin verimli geçmesine sevindimm☝🤓
1.245 Gösterim
baya verimli bir ilk yarı olmuş, güzel kitaplar okumuşsun bayıldım. 🌱✨️
🫶🫶
Çok güzel kitaplar okumuşsuuun🫶🏻🎀 hapishane şifacısını neden beğenmediiin ben baya olumlu yorum görmüştüm okumayı düşünüyordum😭💔
sisi
Gercektenn okuduğum kitaplar baya iyiydii🙌hapishane sifacısı bence olmamis ya😞beni etkileyemedi ve zorla okudum. Konu yazim dili beni icine cekmedi maleseff😔Ama sans verilevilecegini düşünüyorum
okuma zevkin💞💞💞💞💞💞
👉👈