YEDİ GÜZEL ADAM OKUMA ETKİNLİĞİ -BİTTİ- Hayırlı sabahlar 🐝 Yaz tatilinize yeni bir soluk getirecek bir etkinlik sunuyoruuum, hadi hayırlı olsunnn 😋 Bu Ülke okuma etkinliği düşünürken kendimi Yedi Güzel Adam'da buldum. Neden? Çünkü Cemil Meriç'i Yedi Güzel Adam'dan biri sanıyordum ben. Ve Hatice'ye "Yedi Güzel Adam dedikleri de kimdir, hele bi say bakalım" dediğimde Cemil Meriç'i bekledim de bekledim.. Netice olarak Yedi Güzel Adam maçı kazandı :D Dikkat Dikkat! Kpss'den sonra bir ay boyunca Yedi Güzel Adam okuyoruuuz! Sınav sonrası bir bardak soğuk su tadında.. :) 23 TEMMUZ 🌅 24 AĞUSTOS tarihlerinde, seç, beğen, al, oku. Unutmadan.. Yedi Güzel Adam'ı tanıyalım, kimlermiş: 🚹 Cahit Zarifoğlu 🚹 Erdem Bayazıt 🚹 Rasim Özdenören 🚹 Nuri Pakdil 🚹 Sezai Karakoç 🚹 https://1000kitap.com/yazar/Akif-Inan 🚹 Alaeddin Özdenören Hadi itiraf edin sizde bilmiyordunuz ama çaktırmıyordunuz dimii? :D birçoğunuzun kitaplığında da bu yazarların okunmamış birkaç kitabı mevcut yanii? Ya da "şunun şu kitabını bi daha okusam.." diyen vardır illa kii? İşte tüm bunlar için, valizlerinizi hazırlayın, Yedi Güzel Adam Tatil Köyü'ne gidiyoruz. 🏄 Gelmek isteyenler ✋ kaldırsınn :) 1) Ebru Kırılmaz 2) Hatice Filiz 3) https://1000kitap.com/Alemigayb 4) özlem 5)https://1000kitap.com/nausicaa 6)https://1000kitap.com/daidoces 7)Sena Ç 8)Tuba 9)Aslı Meryem Uzuntaş 10)Ömer Faruk 11)https://1000kitap.com/pikacu_ 12)S e n a 13)Selma 14)Liliyar 15)https://1000kitap.com/antika_insan 16) Melek Aydın 17)https://1000kitap.com/Uzayme 18)Güzeşte 19)Songül Arslan 20)Gülizar Yetim 21)https://1000kitap.com/okusalih 22)kbraa 23)https://1000kitap.com/Limoncicegi 24)Kübra 25)ömer efe göllü 26)https://1000kitap.com/nursahbasturk 27)L Büşra A. 28)Komplike 29)semra g. 30)https://1000kitap.com/Zehh 31)ALi 32)Uğur Ukut 33)https://1000kitap.com/pastayiyenmeyvesuyu 34)https://1000kitap.com/pdny 35)https://1000kitap.com/yilmazz21 36)Melikee 37)https://1000kitap.com/Siir_ruhlu 38)bayansaire 39)https://1000kitap.com/Gulik 40)https://1000kitap.com/_kadim_ 41)https://1000kitap.com/hazelan 42)eliff 43)mukavvadan adam 44)Esimaaa 45)Sergen 46)Arzunalbant 47)https://1000kitap.com/edebiyyunn 48)Havva Öztin Akarsu 49)eylul demir 50)Tayfun 51)ÖMER 52)Sümeyra 53) https://1000kitap.com/iyiki_kitaplar_var 54) leila 55)Esra Yıldırım 56)İshak Kaya 57)Osman Y.
Etkinlik
Ama Ahizer ah sen ah... Böyle yapıyorsun sonra dayanamıyorum ben :) :) Yaz anam yaz beni de yaz :) :) Elimde hiç birinin kitabı yok ama bulurum zahir...
Oh oh tamamdır :D
Şuan Sezai Karakoç okuyorum etkinlik içinde de 2_3 tane okurum. Yanına bir de Zarifoğlu okuyabilirim
Ebru Kırılmaz
Oku salih oku :)) Ekliyorum efendim
Etkinlik sağolsun, Cahit Zarifoğlu’nun Yedi Güzel Adam şiir kitabını bitirdim ve hemen sonra başladığım, Bir değirmendir dünya kitabıda bitmek üzere 🤙🏻😎
Dahil olalım, zaten okuduğumuz adamlar bu güzel adamlar :)
Beni de ekler misiniz 🤚
🤚 Cahit Zarifoğlu