Öykü Otobüsü
Etkinliğimiz bu gece itibariyle sona ermiştir. Katılan herkese çok teşekkürler. -------------- Hikayeler #32743786 iletisinin altında paylaşılacaktır. ------------ Hikaye ile ilgili başka bir etkinlikte daha karşınızdayız. Okul öncesi kitabı tadında bir isimle ortaya çıkan bu etkinlik aslında Li-3'ün bu iletisiyle (#29516972) başlatmayı düşündüğü bir şeydi. Birkaç kişilik bir ekiple birbiriyle bağlantılı insanların hikayelerini yazmaktı amacı Yasin'in. Şu anki olay biraz daha farklı aslında. Fikir bahsettiğim ileti üzerine https://1000kitap.com/Nordavind 'dan çıktı. Şehirler arası bir otobüsten çıkacak bütün hikayeler. Şöför, muavin ve yolcuların hikayeleri istekli okurlar tarafından yazılacak. Birbirinden bağımsız hikayeler de yazılabilir, başkasının yazdığı hikayle bağlantılı şeyler de olabilir. Sonuçta Tuco'nun dediği gibi 45-46 kişilik yer var otobüste o kadar da farklı hikaye çıkabilir, birbirinden farklı tarzlar, temalar olabilir. (Eksik yazdığım bir şeyler varsa eklersin Tuco) >>> EKLEDİ, YORUMDA YAZANI MELİH GÖKÇEK EDASIYLA AYNEN KOPYALIYORUM. TUCO: arkadaşlar tür tarz herşey size bağlı ..ister gerilim ister macera ister bunalım takılın .. LİMİT YOK! siz bir otobustesiniz ama oraya gelene kadar başınızdan gecenler olabillir yazdıklarınız .. pek tabii hepimizin birleştiği nokta otobus olacak .. misal molada başınızdan gecen bir olay - ne biliyim hayatınızın aşkını gördünüz falan ya da cüzdanınız çalındı - dahi hikayenin konusu olabilir .. AMA OTOBÜSE BİNMEYİ UNUTMAYIN =)) isteyen hikayeler geldikçe anlatılan karakterlerin tahlilini yapıp kendi hikayesine bir başka hikaye kahramanını da ekleyebilir .. olay açık kaynak ! TEKRAR EDİYORUM TARZ TÜR KISITLAMASI YOK .. İSTEYEN ŞOFÖR DAHİ OLABİLİR =)) herkese hayırlı cinnetler !!!<<< Yasin'e sorduk kabul etti. Bu haftasonu gibi kısa bir girişle başlatmayı düşünüyoruz etkinliği, o ilk iletiye yorum yazan arkadaşlardan bazıları ile irtibat kurdum katılabileceklerini söylediler. Başka istekli varsa bu iletinin altına yorum yapabilir, dahil ederim. Bir ay kadar sürebilir diğer hikaye etkinlikleri gibi. Ya da daha erken biter, gidişata göre bakarız. Şu an için Katılmayı düşünenler: 01. şoför - https://1000kitap.com/incierdem 1. https://1000kitap.com/Nordavind 2. Li-3 3. Meltek 4. https://1000kitap.com/SenoritaFrida 5. Semih Doğan 6. NigRa 7. Necip G. 8. Osman Y. 9. Erhan Özdemir 10.https://1000kitap.com/hoPe_2 11. Lightmorelight 12. Aziz Erdoğan 13. Mithril / Nobody 14. https://1000kitap.com/yasmin25 15. Mustafa A. 16. https://1000kitap.com/Abbassss 17. https://1000kitap.com/AkakiAkakiyevic 18. Liliyar 19. https://1000kitap.com/misyonist 20. https://1000kitap.com/mazkap 21. -Otobüsten indi- 22. https://1000kitap.com/okmirac 23. Çağıl 24. https://1000kitap.com/meinhof 25. Hüseyin T. 26. harun inan 27. https://1000kitap.com/ElizabethDerdaLennon 28. Emine 29. Roquentin 30. https://1000kitap.com/polifonikinsan 31. https://1000kitap.com/Enron 32. Arzunalbant 33. Hatice Mehlika 34. https://1000kitap.com/Kilicmemet 35. Şeyda 36. Turhan Yıldırım 37. Emin Çığ 38. Tayfun 39. Hayriye Ç. 40. E. 41. 42. Laika
Etkinlik
Erhan Özdemir
Arkadaşlar , hikayeler yazılmaya başlanmış- yarın başlatmayı düşünüyoruz etkinliği, katılmak isteyip de görmedim diyen olmasın diye. Şimdi yazdığınız hikayelerde küçük de olsa ana yapıya uymayan şeyler olabilir. Daha sonra küçük düzeltmeler yapmamak için hikayelerinizi etkinlik iletisinden sonra yayınlamanız daha iyi olur.
Erhan Özdemir
Etkinliğimiz bu gece itibariyle sona ermiştir. Katılan herkese çok teşekkürler.
Yer yoksa ben ayakta da giderim Erhan Bey. Beni de ekleyin. Umarım yazabilirim.
Erhan Özdemir
Çift bilet satmışlar, otobüste ayarlayacağız onu:)
Erhan Özdemir
Günaydınlar herkese, etkinlik başlangıcı için ayrı bir ileti yayınlayacağım, Daha erken yayınlayacağınız hikayelerde bazı küçük sorunlar olabilir, https://1000kitap.com/AkakiAkakiyevic 'in hikayesi şu an için sıkıntısız, bir koltuk numarası tahsis ettim kendisine. Mustafa beyin hikayesini görmediğim için o konuda yorum yapamayacağım ama. Evet bir de karışıklık olmaması için koltuk numaraları ile katılımcı numaralarının aynı olmasını düşünüyoruz, Şoförler ve o muavinler için etkinlik başladıktan sonra bilgi veren olursa ayrı bir düzenleme yaparım.
#32713163 İlk hikâye denemem, son da olabilir :)
Erhan Özdemir
Son olmasına gerek yok bence, oldukça güzel bir hikaye, Etkinlik kapsamında değerlendirilebilir mi onu Tuco'ya sormak lazım ama, sonuçta hurda olmuş galiba bu otobüs, kullanmayız gibi geliyor. Elinize sağlık ama- otogar otobüs konsepti için iyi bir hikaye gerçekten
Bir Detaylandırma (2. bölüm) - #33663164
Erhan Özdemir
Etkinliğin süresi arkası yarınlar nedeniyle 30 Eylül'e kadar uzatılmıştır.