Sabahattin Ali
Anlatmak istediğim bir şey var, bin bir şekle sokup söylemek arzusuyla yandığım bir tek şey: O da sizi sevdiğim. Bunun dünyanın teşekkülünden beri kaç milyar defa tekrar edildiğini unutmuyorum, fakat siz söyleyin, canlılığından bir şey kaybetmiş mi? Kâinatta hiçbir mevcudun olamayacağı kadar taze ve olgun değil mi?.. Bu öyle bir kelime ki, doğuyor ve doğuşuyla beraber kemali de içinde getiriyor. Sizi seviyorum...
Tahmini Okuma Süresi: 4 sa. 59 dk.Sayfa Sayısı: 176Basım Tarihi: 27 Şubat 2019İlk Yayın Tarihi: 2019Yayınevi: Doğan Novus Yayınları
ISBN: 9786050959710Ülke: TürkiyeDil: TürkçeFormat: Karton kapak

176 syf.
1/10 puan verdi
Bu kitabı almayın!
Emek hırsızlığı! Değersizlik! Kapağına Sabahattin Ali adını yapıştır gitsin, nasıl olsa satılır! Bu kitabın özeti budur arkadaşlar. Storytel ‘de E-Kitap olarak karşıma çıktı. Okuyayım dedim. Sabahattin Ali’nin kitaplarından derlemelerin olduğu, şiirlerinin ya da düz metinlerinin biraz zahmet gösterilerek bir yazım değerlendirilmesi eşliğinde kaleme alındığını düşündüğüm bir kitaptı. Değerlendirme, bir iki kelam söz, hak getire. Sabahattin Ali’nin kitaplarından en beğenilen sözlerin ve şiirlerin kopyala yapıştır yöntemiyle kitaba dönüştürülmesi. Olay sadece bu. Valla işi çözmüşler. Olsa benim de bir yayınevim, yüz kitap basarım böyle. Ne ala! Bu en başta Sabahattin Ali’ye, onun verdiği emeğe saygısızlık. Para kazanma kaygısıyla yapılmış ucuz işçilik. Olur ya, benim gibi bir beklentiyle bu kitaba eliniz gider, içine şöyle bir bakmadan almaya kalkarsınız, almayın. Alacaksanız da, bir yayıncılık rezaleti nasıl olur, onu görmek için alın.
Aldırma GönülSabahattin Ali · Doğan Novus Yayınları · 2019482 okunma
176 syf.
1/10 puan verdi
Birkaç Saat İçinde Kitap Yazmanın Tarifi
Sabahattin Ali’nin vefatının üzerinden 70 yıl geçince, yani 2018 bitince yazarın bütün eserleri teliften düştü. Böylece isteyen her yayınevi, onun kitaplarını basma şansı elde etti. Nitekim uzun süredir YKY’nin bastığı kitaplar aralarında büyüklerinin de olduğu pek çok yayınevince basıldı. Hikayeler yer değişti, tek basıldı, toplu basıldı, adları
Aldırma GönülSabahattin Ali · Doğan Novus Yayınları · 2019482 okunma
30 öğeden 1 ile 10 arasındakiler gösteriliyor.