🄱🄰🅈 🄼🅄̈🄺🄴🄼🄼🄴🄻
Düşünün ki, iş yerindeki en yakın arkadaşlarınızla cuma akşamı bir barda takılıyorsunuz. Konu dönüp dolaşıp erkeklere geliyor ve siz de eğlencesine "Mükemmel Erkek" özelliklerini sıralamaya başlıyorsunuz. Eh, herkesin böyle bir liste yapmaya hakkı var, değil mi? Yanlış! Çünkü Jaine Bright ve kız arkadaşları Marci, TJ ve Luna'nın şaka amaçlı yaptıkları bu liste, bir şekilde şirket gazetesine oradan da İnternete sızar ve bir anda viral olur. İşte size eğlenceden felakete giden yol !
Liste, internette yayılırken, kadınlarımız bir anda istenmeyen bir şöhrete kavuşuyor. Üstelik bu da yetmezmiş gibi, çılgın bir sapık onları hedef alıyor. Anlayacağınız, şaka bir anda hayat memat meselesine dönüşüyor. Tabii bu sırada Jaine'in kişisel hayatı da oldukça karışık. Yeni taşındığı evde, geceleri gürültü yaparak onu deli eden komşusu Sam ile de uğraşmak zorunda. İlk başta Sam'i kötü huylu bir alkolik olarak görse de, işler hiç de göründüğü gibi değil.Sam aslında seksi ve sinir bozucu bir polis dedektifi! Aralarındaki çekişmeli başlangıç, zamanla yerini karşılıklı bir anlayış ve ilgiye bırakıyor. Tabii, bu sırada psikopat katilimizin de boş durmadığını söylemeye gerek yok.Jaine ve arkadaşları, medyanın ilgisi, güvensiz erkek arkadaşlar ve bir katilin tehdidi altında mücadele ederken, komik, gerilim dolu ve romantik anlar birbiri ardına geliyor. Jaine ve Sam, bu tehlikeli oyunda birbirlerine güvenmek zorunda kalıyorlar.
Bu hikaye, "Bir liste yapalım, ne olabilir ki?" diye başlayan maceranın, "Birisi bizi öldürmeye çalışıyor " noktasına gelmesinin eğlenceli, seksi ve gerilim dolu bir anlatımı. Kısacası, mizah, aşk ve tehlikenin mükemmel karışımı. Jaine hayatta kalacak ve bu çılgınlığı sona erdirebilecek mi? Okuyup öğrenmeniz gerek .