Tasarımcı:
Olimpos Yayınları
Orijinal Adı:
Destan

2018 18. kitabı
#ÖzgeErkin #Destan yazmıışşş Bu kadar mükemmel olabilir mi bir kitap her şeyi en muaazsam şekilde aktara bilir mi? Ve şunu söylemeliyim ki Efsun kesinlikle en güçlü kadın karakterlerim içinde
2016 215. kitabı
Vaay bee.. ne kitap okudum ya.. baştan aşağı aşk hem de en güzeli, en özelinden.. ilk görüşte aşk.. iyikilerimden oldu bu kitapta.. ayıla bayıla okudum :).. Efsun babasının isteği üzerine işlerin başına gecmistir aslinda doktordur. Devran ise hem şair hemde eli kanlı bir Destan'dir. İkili çiftlik evinde karşilasiyorlar. Efsun ilk goruste Devran'in yesillerine vuruluyor. Devran ise cok yarali bi aslan aslinda. Efsun ile ne yapicagini bilemiyor. O kadar cesur bi kadin ki Efsun ilk goruste o kadar guclu bi ask olamaz diyorsunuz ama Efsun daki aşktan öteydi bea. Herseyiyle kabul ediyor yesil devi. Devran ise koyu kahvelerden kacamayacagini anliyor ve kapiliyor buyusune. Ikisinn de aski o kdr guzel ki. Insann sevesi geliyor yahu ;) Ah kitapta birde yan karakterler var ki adamlar ya Has adamlar.. Kesinlikle okuyun okutun bu kitap kacmaz ;) o kadr guzel alintilar vardi ki yazarin kuvvetliydi baya kalemi :) sevdim sevdim hemde cok ;)
·%47 (208/440 syf.)·
Yorum hafif spoiler içerir. İlk kez gördüğün birinden etkilenebilirsin, belki hoşlanabilirsin de ama o kişinin aşkından deli divane olup Mecnun gibi çöllere de düşmezsin be Efsun, ilk görüşte aşkın bile bir ayarı vardır yani. Efsun'un ilk görüşte bu denli âşık olması da, Devran konusunda aşırı ısrarcı davranması da, öğrendiklerini gayet normal karşılayıp “aşk için ölmeli aşk o zaman aşk” moduna girmesi de abartının abartısı cidden. Ayrıca bu ikilinin sıradan bir muhabbetin ortasındayken bile bir anda duygu yüklü şiirler yazıp o şiirleri birbirlerine okumalarına ve bunu sürekli yapmalarına ne demeli? Ya da hayatlarının merkezine aşkı koydukları için ayrı kaldıklarında aşk acısından hasta olacak raddeye gelmelerine? Ay boğuldum gerçekten, bu sağlıksız ve fazla abartılı aşk yüzünden boğuldum. Kitaba devam edemeyeceğim.
2018 91. kitabı
Okunma: 17 Kasım 2018 23:35
Yazarın ilk "Kutsal " kitabını okuyup daha kitabın yarısı olmadan adı sürekli geçen "Destan " ı sipariş verdim. Yazarın kalemine bayıldım, okuruna konu gereği işlenen duyguları çok doğal bir şekilde hissettiren anlatımı taktire şayandı. Tüm kitaplarını satın alıp okuyup kütüphanemde görmekten mutluluk duyacağım. Konu ile ilgili olarak; aslında şair olan ancak hayatın ona biçtiği kaderi gereği kendi adaletini kendi kuralları gereği yargılayıp cezasını kesen elinde silahı gönlünde İkinci baharı Efsun 'u olan Destan (Devran ) 'ın hikayesini okuyoruz. Güzeldi, çok güzeldi.
2020 10. kitabı
Okunma: 03 Mart 2020 14:28
Yazarın okuduğum ikinci kitabı. Bu kitapta Masum Koza kitabından tanıdığımız Devran ve Efsun’un hikayesi anlatılıyor. Çok acılar çekmiş , hayata küsmüş, eli silahlı ama şair bir adamla, doktor olan ama babasının vasiyeti üzerine şirketin başına geçmiş yalnız ve mutsuz bir kadının, yapılan tatil planı ile değişen hayatları ve herşeye rağmen birbirlerine duydukları aşk. Kitabı okurken bazı yerlerde içiniz acıyor, boğazınızda koca koca yumrular kalıyor. Zor ve acılı bir aşk hikayesi ancak kitapta sadece aşk yok. Acılar var, kaybedişler var, korkular var. Kitaptaki yan karakterlerde harikaydı. Hele Bilal'in Efsun karşısındaki hali çok güzeldi. Dram, romantizim, aksiyon dolu ve şiirle harmanlanmış destansı bir aşk hikayesi.
2021 52. kitabı
Okunma: 10 Haziran 2021 19:37
Selam kitap dostlarım.nasılsınız bakalım .ben biraz tuzsuz peynir gibiyim @ozgeerkin #destan Size müthiş keyif alarak okuduğum bir kitapla geldim.bana Canan ÇelikCanan Çelik canparem ve Emel GülerEmel Güler emelim yüreği güzelim eşlik etti.detayları çok anlatmayayım .5 dakika da okuduk diyim Daha önce #usta kitabında Devran dan biraz bahsediliyor.Orman yeşili gözlerle şiir adam ta ki babasını,karısını ve kızını hain bir pusuda kaybedene kadar.ondan sonra tüm şehir korksun o yeşil gözler zifiri karanlık oluyor Destan yazıyor. Anliycaginiz Cehennemde yanmak da cennette kavuşmak da yasak . Geçmiş yaşamının gölgeleri içinde ,kaybettikleriyle yaşamayı öğrenen ,ellerine bulaşan kanı yüreğinden kopan dizelerle kutsayan Devran a Efsun şifa olabilecek mi? Efsun neler görmüş,cesur kadın.Devran in yaralarını nasıl sarıyor bir bir.müthiş bir aşk in
2022 38. kitabı
#okudumbitti #yorum @özgeerkin
2021 18. kitabı
Bugün sizlere kalemine hayran olduğum nam-ı değer raconhatun ile geldim . Tanıyanlar ve kitaplarını okuyanlar neden öyle dediğimizi biliyor Özge Erkin kitaplarını okuyanlar var mı aranızda? Yoksa hâlâ tanışmadınız mı Yazarın kalemi ile şayet tanışmadıysanız çok geç kalmayın ve başlayın okumaya derim ben.. Buram buram aşk kitabı okumak isteyenler için şiddetle Tavsiyemdir.. Her kitabını büyük bir zevkle okuyacağınıza eminim..
2019 6. kitabı
Okunma: 03 Ocak 2019 23:48
Aksiyonu bol olan bir kitaptı. Ama Destan ne güzel sevdi be kardeşim. O şiirler nasıl anlatsam bilemiyorum. Çok güzeldi. Romantik bol şiirli bir kitap.
Merhaba
2024 50. kitabı
Okunma: 29 Eylül 2024 22:22
Bedeninin arafında sıkışıp kalmış, ruhu ikiye bölünmüş bir adam ve her iki yaralı ruha da şifa olacak bir kadın… Ben Devran, Kaleminden satırlara aşk damlayan. Dününü bir avuç külle sonsuzluğa uğurlayan. Kalbinin atışını hiçe sayan, canı yanan yarasında tuz basan, yitik Devran Ben Destan, Devran’ın bittiği yerden başlayan. Kalemi kırıp eline silah alan. Yarınını bir karış toprağa koyan. Kalbini söküp atan, can yakan, yaraları kanatan, acımasız Destan… AŞK KURŞUN GİBİ; HEDEFİ BELLİ, HIZI BELLİ, İZİ BELLİ. BİR KERE İZİNİ BIRAKTI MI ÖMRÜ BELLİ...
Edebiyat & Roman

Özge ErkinYazar · 8 kitap
Sosyal paylaşım platformu Wattpad'de "@ozgeerk" adıyla yazmaktadır. 32 yaşında, evli ve bir kız çocuğu annesidir.