Cep Boy

Amerika Birleşik Devletleri

Bilim Kurgu
Puan vermedi·830 syf.·
2020 8. kitabı
Bir bilimkurgu romanı okuyabilir miyim diye çekinerek elime aldığım ve bırakmadan bir solukta okuyup bitmesin diye sonlara doğru usul usul okuduğum bir eser. Distopya romanların mesaj veren yanları da vardı
2010 1. kitabı
Okunma: 27 Şubat 2010 11:57
kalınlığı göz korkutucu, yazılar minicik, ama hikaye soluklsuz okunuyor. Bedenden bedene göç ederken, yıllar sonra kitabı tekrar okunacaklar listesine ekl0yiroum, çünkü bu defa farklı bir bakış açısıyla okuyacağım!!! Kesinlikle okuyun!
2020 97. kitabı
Beni kitabını okuduktan sonra filmi pek sarmıyor yav tayfasına sokan kitap. Filminin de güzel olduğunu kabul edersek bu kitabın gayet sürükleyici ve heyecanlı olduğunu herkes anlamış olur zaten.
İlk 100 sayfayı sakince sabırla okuyun, sonrası zaten durdurulamıyor
2019 112. kitabı
Okunma: 19 Aralık 2019 04:01
Kalın bir kitap, göz korkutucu.. Okuyalı uzun zaman oldu ama çok etkilendiğim kitapların basında gelir. Nasıl bitti o sayfalar bilemedim. Bu uygulamaya üye olduğumda eklemeyi düşündüğüm 2. kitap oldu. İlk 100 sayfa inanılmaz sıkıcıydı, çok zorladım ama sonrası... o yaşanan hayat ve hayallerimde kurguladığım yerler... Hikaye, yaşananlar... Tavsiye ederim bi okuyun mutlaka
2020 7. kitabı
Okunma: 27 Eylül 2020 09:49
Stephenie Meyer Alacakaranlık serisinden sonra okuduğum kitabı.. Bir ruh farklı gezegenler ve gezegenlerin farklı alanlarında yaşadıktan sonra şimdi de Dünyada ve bir insan bedeninde. Kitabı okurken bazen ' Ruh mu yoksa bedenin sahibi demişti ya bunu?' diyerek tekrar okuduğum bölümler oldu. Buna rağmen asla okumaktan sıkılmadım. Kurgunun heyecanı ve merak uyandırması sona ermiyor. Son sayfasına kadar "acaba"lar bizlere eşlik ediyor diye düşünmekteyim. Kitabını okuduktan sonra filmini izlemek istedim ama kitaptan sonra ciddi anlamda tat vermiyordu. Her daim kitabın öncülüğünden yana olmamın bir durumunu daha yaşattı bana filmi. Kitaba tekrar gelecek olursak, benim düşüncem alacakaranlık serisiyle yarışabileceği yönünde. İpuçları vermemek adına içeriğine çok girmek istemiyorum ama merak içinde okuyacağınıza eminim. Güzel okumlar...
2018 60. kitabı
Göçebe en etkilendiğim fantastik kitap diyebilirim. Açlık Oyunları'ndan bile daha iyi. Bir bendende iki farklı kişiliğin çatışmasını, biri birine aşık olurken diğerinin başkasından hoşlanmasını, toplumdan farklı olanın dışlanmasını çok güzel işlemişti. Tavsiye ederim.
2014 40. kitabı
Okunma: 06 Nisan 2014 02:35
İlk 100 sayfa biraz zor geçti çünkü şimdiye kadar okuduklarımdan tamamen farklı bir tarzdı bu kitap. Olayları yerine oturtmak gerektiği için böyle oldu fakat daha sonra su gibi aktı geçti. Çok beğendim.. Bazen insan kendi içinde çatışmalar yaşar; bu kitap bu duyguyu çok güzel yansıtmış. Herkese tavsiye ediyorum.
Zamanınıza değer
2023 57. kitabı
Çok keyifli bir kitaptı. Kitabı okuduktan sonra filminide izledim. Kesinlikle önce kitabını okumalısınız. Kurgusu harika. Sürüklenerek okuyacağınız bir kitap.
Bilim-Kurgu
GöçebeStephenie Meyer · Epsilon · 20105,7bin okunma
Ne kadar zamanın kaldığını asla bilemezsin...
2021 16. kitabı
Sene 2009, alacakaranlık serisinin bütün dünyayı etkisi altına aldığı, kitaplarının yok sattığı zamanlar. Henüz ortaokul çağında çocuğum, haliyle o yaştaki her kız çocuğu gibi alacakaranlığı izleyip
GöçebeStephenie Meyer · 20125,7bin okunma
Göçer..
2020 24. kitabı
Okunma: 26 Temmuz 2020 01:17
Bitmeseydi... Kurgu harika. Karakterler, mekan, olaylar, öyle güzel anlatılmış sanki olaylar yanı başınızda gerçekleşiyor ve siz romandaki herkesi tanıyorsunuz.. Türünün 1 numarası benim için.. Çok beğendim ; )
GöçebeStephenie Meyer · 20125,7bin okunma

Stephenie MeyerYazar · 17 kitap
Stephenie Meyer (d. 24 Aralık 1973) Alacakaranlık serisi ile tanınan ABD'li yazardır. Otuz yedi farklı dile çevrilen Alacakaranlık romanları dünya çapında yetmiş milyondan fazla kopya sattı. Alacakaranlık romanının aynı adlı film uyarlaması ise 21 Kasım 2008'de gösterime girdi ve yaklaşık 380 milyon dolar hasılat elde etti. Meyer'in ayrıca Göçebe (The Host) adlı bir bilim kurgu romanı da vardır. Meyer USA Today tarafından 2008'de "Yılın Yazarı" seçildi. Alacakaranlık'ın en çok satan kitap olduğu 2008'de Meyer'in kitapları toplamda 22 milyon satarken yazar da o senenin birincisi oldu.