Kesinlikle okuyun, şart dedikleriniz var mı?
Ilgın Erkan
@Laviniamidirseninadin 📍Sisle Gelen YolcuSisle Gelen Yolcu kitabını polisiye olarak çok beğendim. Psikoloji, Mitoloji ve polisiye çok güzel harmanlanmış. 📍 Periler Ölürken Özür DilerPeriler Ölürken Özür Diler yeraltı edebiyatından bir şiir kitabı. Aykırı, farklı şiirler okumak isterseniz tavsiye ederim. 📍 Rüyalar AnlatılmazRüyalar Anlatılmaz Nermin YıldırımNermin Yıldırım 'ın her ay bir kitabını okuyorum. İlişkiler konusunda çok güzel tespitleri var. Kronolojik okumanızı tavsiye ederim bağlantılı kitaplar. 📍 Ölüm HastalığıÖlüm Hastalığı kitabı deneysel bir kitap diyebilirim kısa ama içi dolu dolu. Bir süre boşluğa baktırıyor. 📍 Uzaklıklar, Eski DenizlerUzaklıklar, Eski Denizler Fernando PessoaFernando Pessoa'ın farklı takma isimler altında yazdığı şiirler bulunuyor. Kimisi kendi yarattığı şaire tepki olarak doğmuş. Şairler farklı akımlardan etkilenmiş dicem ama hepsi aynı kişi 😅 Pessoa öldükten sonra 72 takma isimle metinler yazdığı tespit edilmiş. O yüzden ilginç bir deneyimdi. 📍 ZilifZilif Mektup tarzında yazılan kitaptı. Felsefik ve edebi olarak çok beğendim bir kitap. Bu kitapları tavsiye ederim 😇
Bu yorum görüntülenemiyor
25 kitap...!!! Hem de bir ayda... Ne kadar da azmış... Geçmiş olsun denir mi böyle hastalığa bilemedim. İyi okumalar 👏👏👏
Ilgın Erkan
[̲̅t̲̅a̲̅m̲̅e̲̅r̲̅] ☾[̲̅t̲̅a̲̅m̲̅e̲̅r̲̅] ☾ bu arada açıkladığınız için teşekkür ederim 🙏
Bunalıma girip okuma güçlüğü de mi çekmiyorsunuz, dişiniz de mi ağrımıyor, aşk acısı da mı çekmiyorsunuz, gözleriniz hiç mi yorulmuyor, elektrikler kesilmiyor, sular hep akıyor mu??? Neyse şaka bir yana maşallah tebrikler :)
Ilgın Erkan
B.B. yok yok anladım. Robot gibi okumadığımı belirtmek istedim. 😅 Bu ay ağır kitaplara geçeceğim. Bir süre bunalımda olacağım kesin 😂
Yine harika Tebrikler 👏🏻
Teşekkür ederim 🙏😇