Çok iyi fikir bende yapim ama biraz farklı
En sevdiklerimmmm 1. Martin Eden 2.Aşk ve Gurur 3. Simyacı Okumaya listem çok uzun en heyecanlandıklarım diyim 1. Beyaz Diş 2. Beyaz Zambak 3. Böyle Buyurdu Zerdüşt 4. Kuyucaklı Yusuf Şuan okuduklarım 1. Bülbülü Öldürmek 2. Puslu Kıtalar Atlası Pek de beğenmediğin kitapları 1. Acı Çikolata 2.Efendi ile Uşağı 3. Az 4. İmkansızın Şarkısı ♡Hep bilindik kitapları okuyoruz gibi hissediyorum.😶‍🌫️ ♡Peki bana önermek istediğin bir kitap var mı? Popülarite dışında olan? ♡Tavsiyelerinizi 2025 listeme eklemek isterim 🙂‍↕️🙂‍↕️ ♡ Sizin de böyle listeniz varsa merakla inceleyebilirimmm
1000k
1.556 Gösterim
Sevginin Kökleri kitabı geldi hatırıma, öneri olarak. Eski bir okumamdır ve yeniden okumak istediğim bir kitap. Belki size de göredir. İyi okumalar dilerim.
Ahraz -Deniz Gezgin çok farklı bir kitap Ahraz
Yalnızız Peyami Safa benim en sevdiğim kitaptır, yeni yılda listenize ekleyebilirsiniz ☺️
É
İlgimi çekti tavsiye kitaplara bayılırım teşekkür ederim 😇
Algernon Blackwood Söğütler Pek bilinmeyen fakat hem yazım diliyle hem kurgusuyla efsane bir kitap.Psikolojik gerilim,hafif korku.Blacwood tanıması gereken bir yazar.İyi okumalar.
É
@_______Zeynep_______ hmm Türk yazar olunca çekiniyorum ama dediğine göre okumaya değerdir
Bursa