Evet, Hayır, Belki (2026 İlk Yarı)
yılı yarıladık bile, ben bu sene ilk defa okuduğum kitapları sayarak okuduğum için rastgele bir hedef koydum ömfkvnbfh (40 kitap) yılı yarıladığımızdaysa şu an 22 kitap okudum (şu anda Ateşi Yakalamak okuyorum) Şimdi tüm bunlarla evet, hayır, belki yapacağıııım💗 Gümüş Yürek 2 Belki Dördüncü Kanat Evet Ben O Değilim EVET Dönüşüm Belki Efsane Evet Tozlu Pembe I Evet Kürk Mantolu Madonna Evet Küçük Prens Evet Fearless Belki Tarçın Kasabası Gizemi Belki Deha EVET Şampiyon EVET Bana Dokunma Hayır Cinder Evet Scarlet EVET Aşık Olma Korkusu Belki Cress Evet Hainin Mührü 1 EVET Hainin Mührü 2 EVET Hainin Mührü 3 EVET Alice Harikalar Diyarında Belki Kalpsiz Evet Yani görünüşe göre ilk yarı için tek bir kitap dışında genellikle güzel şeyler okumuşum hdnfbfmsk 🤍 artık yıl bitiminde bir daha yaparıız^^ iyi günlerrr💓
·6 alıntı·
3.163 Gösterim
Eline sağlık fikri cok begendim bende yalabilir miyimm🥰
۶ৎ Ophelia
tabiii, zaten fikir bana ait değil booktokta yapan birçok kişii var^^
Galiba hainin mührü seviyorsun JSNWJQMJQKQ
ÇOOOOK AHSVSBSMMJSSB
Askim acelem vardi harika olmus bu konsepti buraya getirmen ellerine sağlıkkk
ayy tesekkur ederiiiim💗💗
Kalpsiz ilk okuduğumda nedense çok üzülmüş etkilenmiştim gereksiz derecede empati yapmıştım. Bizim psikolojinin dağılmak için her fırsatı değerlendirmesi işte
۶ৎ Ophelia
ağlamak için bahanem olmuştu ahsbsnhas
ay süper fikirmiş bunu yıl sonunda yapmak istedim şimdi🫶🏻😻
۶ৎ Ophelia
evett bende internette görmüştüm kfnhdmdhsn
Ben O Değilim kitabını bende okuyorum. Ve çok heyecanlı 🤩
۶ৎ Ophelia
Selin A. beğenmene sevindiiiim🙈🎀 benim de kalbime dokunmuştuu
eline sağlık çok güzel olmuş da, benim kafam karıştı neye göre evet veya belki dedin? 🤏🏻✨️
୨ৎ Mary Bennet 🫶🏻🫶🏻