Franz Kafka Okuma Etkinliği :)
📢DUYMAYAN KALMASIN📢 Merhabalar🙋🏼‍♀️ Bu benim ilk etkinliğim olacak. Beni tanıyanlar bilir Franz KafkaFranz Kafka 'yı ne kadar çok sevdiğimi😊 Kısaca Kafka'dan bahsedeyim. Kafka'nın hayatı buhranlarla geçti. Babasıyla hiç anlaşamadı. Yaşadığı dönemde yahudi soykırımı oldu. -ki Kafka da bir yahudiydi. Sağlık sorunları yaşadı. Öldükten sonra kitaplarının yakılmasını istedi. En yakın arkadaşı Max Brod'un sayesinde kitaplarını bu zamanda okuyabiliyoruz. Kafka'nın kitapları insanı düşündürür, sorgulatır ve derin sularda yüzdürür. Diyorum ki Franz Kafka'nın alıntılarıyla, kitaplarının incelemeleriyle 1k'yı sallamaya var mısınız?🤗 Etkinliğin bitiş tarihi 3 Haziran 2019. Franz Kafka'nın ölüm yıldönümü olarak belirledik.📚 Katılmak için yorum yazabilirsiniz. Alıntılar ve incelemeleri http://1000kitap.com/gonderi/43846045 👈bu gönderiye yazın😊 Buraya kitapların linklerini ekledim. Eksik kitap var ise bana söyleyin😇 DönüşümDönüşüm Milena'ya MektuplarMilena'ya Mektuplar DavaDava AforizmalarAforizmalar Babaya MektupBabaya Mektup ŞatoŞato Ceza SömürgesiCeza Sömürgesi AmerikaAmerika Bir Köy HekimiBir Köy Hekimi Felice'ye MektuplarFelice'ye Mektuplar 📚Okuyucu listesi: BetülBetül https://1000kitap.com/Atay1934 hank chinaskihank chinaski https://1000kitap.com/yusufbayar https://1000kitap.com/bookwormizm TayfunTayfun Osman Y.Osman Y. OdessaOdessa Zehra YılmazZehra Yılmaz https://1000kitap.com/Issizadamm24 https://1000kitap.com/Recuperative https://1000kitap.com/Yildiz_gil https://1000kitap.com/katIsmet LaviniaLavinia Kimsesiz Bir KimseKimsesiz Bir Kimse SuSu servet Yılmazservet Yılmaz Aslı balıkAslı balık https://1000kitap.com/therapizza Yıldız YıldırımYıldız Yıldırım https://1000kitap.com/Ecrincyhn https://1000kitap.com/DragonfireX https://1000kitap.com/pastayiyenmeyvesuyu Kadir SezenKadir Sezen Celalettin BerişCelalettin Beriş Seda KöycüSeda Köycü Mir'at-ı CünunMir'at-ı Cünun https://1000kitap.com/kankileyta https://1000kitap.com/XTeacherX
Etkinlik
1.094 Gösterim
Beni de ekleyiniz lütfen :)
Betül
Rica ederim. Merak ettiğiniz birşey olursa sorarsınız😇
Bu yorum görüntülenemiyor
Osman Y.Osman Y. buna çok sevinecek... Etkinliğiniz hayırlı olsun.
Aa evet çok doğru bir noktaya değindiniz. Bencede 3 haziran olmalı☺️
Bu yorum görüntülenemiyor
Betooo bu senmisin ayol don değiştirir gibi isim degistirion kafa karışıyor yeminle🐴🐴🐴🐴
🦎😂😎
Okumadığim çok az kitabı kaldı. Felice'ye Mektuplar satin aldım önümüzdeki haftaya gelir onunla katılayım.
Ekliyorum o zaman🙂