Cinayetler Oteli

Agatha Christie
Geleneksel dekoru, kusursuz servisi ve görkemli görünümünün ardında yatan tehlikeli havasıyla "Cinayetler Oteli", Jane Marple’ın aradığı yerdir. Esrarengiz bir konuğun yanlış günde havaalanına gitmsiyle başlayan garip olaylar zincirinin böylesine gelişeceğini Bayan Marple bile tahmin edememiştir. Baş Müfettiş Davy Şu Soruları Yanıtlamak Zorundaydı: 19 Kasım gecesi ne olmuştu? Malinowski'nin otelle ne ilgisi vardı? Elvira neden kaç parası olduğunu öğrenmek istiyordu? Bertram Otelinde neler oluyordu? Miss Marple odasının kapısından baktığı zaman kimi görmüştü Lady Sedgwick kapıcıyı nereden tanıyordu? Humfries polislerden neden çekiniyordu? Elvira kimden veya neden korkuyordu? Neden Lady Selina herkesi tanıdıklarına benzetiyordu? Piskopos Pennyfather neredeydi?
Çevirmen:
Gönül Suveren
Gönül Suveren
Tahmini Okuma Süresi: 4 sa. 59 dk.Sayfa Sayısı: 176Basım Tarihi: 2005Yayınevi: Altın KitaplarOrijinal Adı: At Bertram's Hotel
ISBN: 9789754054064Ülke: TürkiyeDil: TürkçeFormat: Karton kapak

176 syf.
8/10 puan verdi
Orijinal adı Bertram Oteli. Keşke orijinal adı ile kalsaymış çünkü otelde denildiği gibi cinayetler yok, tek bir cinayet işleniyor öykü boyunca. Agatha Christie’nin klasik polisiye romanlarından biriydi, kitabın en başında kişileri tanıtan bir liste ve ip uçları yazılıydı. Seçkin kişilerin katıldığı, çoğunluğu yaşlı ve üst düzey kişilerden oluşan müşterilerin geldiği klasik tarzda döşenmiş bir otel. Tüm olaylar dönüp dolaşıp Bertram Oteliyle birleşiyordu. Sıkılmadan severek okudum bir günde.
Cinayetler Oteli
Cinayetler OteliAgatha Christie · Altın Kitaplar · 20052,761 okunma
30 öğeden 1 ile 10 arasındakiler gösteriliyor.