Pucca Günlük 1. Kitap

Pucca
Tek istediğim, battaniyenin altında film çekeceğim değil, film izleyeceğim bir adamdı. Sanal dünyanın merak edilen ünlüleri raflarda yerini alıyor. Dizüstü Edebiyat Dizisi başlıyor. İlk kitap çılgınlar gibi takip edilen, Türkiyede en fazla izleyicisi olan kişisel blogun yazarı Pucca. Herkes onu ve yazacağı kitabı merak ediyordu. Aynaya son kez baktım, Kızım PuCCa, Allah kahretsin seni, çok harikasın lan sen! dedim. PuCCa çok ayıp! PuCCa çok komik! PuCCa âşık! PuCCa beter bişi! Ve sonunda, paparazziler peşinde koşmadığı halde her şeyi anlattı PuCCa, aferin, iyi b*k yedin!
Tahmini Okuma Süresi: 10 sa. 7 dk.Sayfa Sayısı: 357Basım Tarihi: Haziran 2012Yayınevi: Okuyan Us Yayınları
ISBN: 9786054054381Ülke: TürkiyeDil: TürkçeFormat: Karton kapak

357 syf.
7/10 puan verdi
Diğer kitaplar gibi bir içerik beklenemez edebi bir tarzı asla yok. Tarzı, telafuzu tamamen farklı. Günlük, samimi gelişine kısaca patavatsızca argo kelimeleri barındıran bir üslub var. Yaşadığı ilişkilerini, aile ilişkilerini tüm ayrıntılarıyla gereğinden fazla özele girerek anlatıyor. Kitap sıkıcı değil daha çok 17-25 yaş grubuna hitap ediyor. Ama ne yazık ki kadınları bu kadar özgüvensiz, aciz, erkeksiz yaşayamazlarmış gibi evlilik meraklısı olarak yansıtmasını sevemedim ve yorumlarını ergence buldum. Boş vakitlerinde yada sıkıldığında zaman geçirmek için okunabilecek bir kitap
Küçük Aptalın Büyük DünyasıPucca · Okuyan Us Yayınları · 20126bin okunma
357 syf.
Puan vermedi
Bugün kitapçıda gezerken gördüm ki pucca'nın yeni kitabı çıkmış, ehh ben de zamanı geri sarayım ilk kitabı hakkındaki görüşlerimi yazayım dedim. İlk kitap çıktığında ortaokuldaydım. Bütün yaşıtlarımın elinde bu kitap, bir tek ben okumuyorum. Ara sıra da "bu ne böyle" "bu edebiyat mı" "gidin başka şey okuyun" tadında
Küçük Aptalın Büyük DünyasıPucca · Okuyan Us Yayınları · 20126bin okunma
30 öğeden 1 ile 10 arasındakiler gösteriliyor.