Bir arkadaşa Yakup Kadri Karaosmanoğlu'un Yaban kitabını verdim, nasıl olabilir böyle bir şey diyor vay efendim taşralı Türk subayına parayla bile gıda vermezken Yunan askerine Van kahvaltısı hazırlıyormuş, şok oldum yahu diyor.
Bir kanserli, urunu göstermekten nasıl korkarsa, derdimi açmaktan öyke korktum. Yakup Kadri Karaosmanoğlu Yaban
Etimoloji Defteri
Mücellit Nedir ?
Eleme,kedere hatta sevince bir sınır tayin etmek...Bunu yalnız şehirlerde olur bilirdim... Yaban Yakup Kadri Karaosmanoğlu
Herkese selamün aleyküm, Aranızdan bir kişiye aşağıda yer alan eserlerden birini hediye etmek istiyorum. Eseri yorumlarda belirtmeniz kafidir, hayırlısı olsun herkes için. Bu çekilişi de evlâdım @Bitmeyenelem'ye armağan ediyorum💙 Açıklanma Tarihi: Pazartesi Eserler: Müjdelerin Müjdesi Altın Öğütler İsrail Mitler ve Terör İhtilaf Usulü Yaban Muhtelif 1 Ruh Yordamı
1000k
Çünkü, sizi evvela sizden, kendinizden kurtarmak lazımdır.. Yakup Kadri Karaosmanoğlu Yaban
Mart ayı okuma listem 📚💫: 📌Yakup Kadri / Yaban 📌Paul Auster / Kilitli Oda 📌Lazslo Krasznahorkaı / Savaş ve Savaş 📌Sabahattin Ali / İçimizdeki Şeytan 📌Julıo Cortazar / Kendime Anlattığım Hikayeler 📌İsmet Özel / Erbain 📌Hakan Günday / Az Az Erbain Kendime Anlattığım Hikayeler Kilitli Oda İçimizdeki Şeytan Savaş ve Savaş Yaban Hakan Günday İsmet Özel Paul Auster Sabahattin Ali Julio Cortazar Yakup Kadri Karaosmanoğlu László Krasznahorkai