Sıkıntıya ve dara düşünce dua ediyorsunuz ; keşke sevinciniz doruklarda olduğunda ve bolluk günlerinizde de dua etseniz. 🍂🥀🌸 Ermiş Halil Cibran
Din
Nisan ayı kitaplarımız
Beklenen kargo geldi.. zihin dünyama eşlik edecek yeni satırlar sırasıyla şöyle; 1) Ermiş 2) Yaşamak 3) Bülbülü Öldürmek 4) Hamnet 5) Dönüşüm 6) Yûsuf ile Züleyha Okuma sıramı henüz belirlemedim ama Benim Adım Ekin'den sonra içimden Dönüşüm kitabına başlamak geliyor. Eğer bu kitaplardan daha önce okuyanlar varsa düşüncelerini ve tavsiyelerini dinlemek isterim :)
Bugüne kadar..
Veronika Ölmek İstiyor Veronika bir türlü ölemedi.. Tutunamayanlar bir türlü tutunamadı..!! Yalnızca Yavaşladığında Görebileceğin Şeyler var bu hayatta Ermiş de bir türlü eremedi.. !! Bilinmeyen Bir Kadının Mektubu Bilinmeyen bir kadını şimdiye kadar bilemediysen, bundan sonra da bilme!! Beni Asla Bırakma dedi ama bırakıp gitti!! Seni Çok Özledim dedi ama ne hikmetse bir türlü gelmedi...!! Beni Sessiz de Sevebilir misin? dedi ve dediği gibi çekti gitti!! Hayat Teselli Bulmaktır dediler de, teselli verecek KIMSE yoktu Tatsız Bir Olay Bizde TATLI bir olay olmasi mucize :-) Aklınıza geleni yoruma ekleyin..
Aşk sizi çağırdığı zaman, onu izleyin... Yolları zorlu ve dik olsa da. (sayfa 6)Ermiş
Kahve ve Kitap
Ruhumuz yıldız tozlu..
Aile saadetimisss 🫠 Rûmi ile Şems 🫶🏽🥹 " Yüreğinin yalnızlığında barınamaz olunca da dudaklarınızda yaşarsınız; bir oyalanma ve eğlence olur ses." 💫 Ermiş Halil Cibran
İnsan ve Duygular