William Saroyan
Ödlekler Cesurdur, yüreği Bitlisli ninelerinden, dedelerinden dinleyerek öğrendiği Anadolu toprağında, Bitlis'te kalmış bir Amerikalı Ermeni'nin dünyasını merak edenlere eşsiz bir fırsat... Bu öykülerde kendilerini yaşadıkları yere ait hissetmeyenlerin dramı anlatılıyor. Bir solukta okuyacağınız 14 öyküden oluşan William Saroyan'ın bu kitabı, sizi yüzyılın başından alıp Bitlis, Erzurum, Trabzon, Marsilya, New York, Fresno yolunda yaşanan açlık, yoksulluk ve güvensizlik içinde bile yaşama sevinçlerini kaybetmeyen küçük insanların dramı ile günümüze taşıyacak.
Tahmini Okuma Süresi: 4 sa. 5 dk.Sayfa Sayısı: 144Basım Tarihi: 12 Temmuz 2018Yayınevi: Aras Yayıncılık
ISBN: 9789757265357Ülke: TürkiyeDil: TürkçeFormat: Karton kapak

144 syf.
Puan vermedi
Ödlekler Cesurdur
Kitap hakkındaki şahsi fikirlerimi belirtmeden önce, yazarın kökeni ve dünyaya bakışı hakkında internetten derlediğim ansiklopedik bilgileri vermeyi uygun buluyorum, buyrun efendim: William Saroyan, Bitlis’ten Amerika'ya göç etmiş Ermeni bir ailenin, 1908 yılında Kaliforniya- Fresno kasabasında dünyaya gelen oğlu... Aram Karaoğlanyan olan asıl
Ödlekler CesurdurWilliam Saroyan · Aras Yayıncılık · 2018288 okunma
30 öğeden 1 ile 10 arasındakiler gösteriliyor.