Koreceden ve Diğer Dillerden Türkçeye Kurgu Dışı Kitaplar
Koreceden ve Koreli yazarlardan, aynı zamanda diğer dillerden ve yabancı yazarlardan Türkçeye kazandırılan eğitim, araştırma-inceleme, psikoloji, tarih vs. alanlarındaki kitapları ekleyeceğim. Umarım faydalı bir içerik olur. 1. Dinlen / Alex Soojung Kim Pang 2. Dur, Dinlen ve Yeniden Başla / Alex Soojung Kim Pang 3. Anlatının Krizi / Byung-Chul Han 4. Çakma / Byung-Chul Han 5. Eğlencenin İyisi / Byung-Chul Han 6. Enfokrasi / Byung-Chul Han 7. Eros'un Istırabı / Byung-Chul Han 8. Güzeli Kurtarmak / Byung-Chul Han 9. Hiperkültürellik / Byung-Chul Han 10. İktidar Nedir? / Byung-Chul Han 11. Kapitalizm ve Ölüm Dürtüsü / Byung-Chul Han 12. Ötekini Kovmak / Byung-Chul Han 13. Palyatif Toplum / Byung-Chul Han 14. Psikopolitika / Byung-Chul Han 15. Ritüellerin Yok Oluşuna Dair / Byung-Chul Han 16. Sürünün İçinde / Byung-Chul Han 17. Şeffaflık Toplumu / Byung-Chul Han 18. Şiddetin Topolojisi / Byung-Chul Han 19. Tefekkür Yaşamı / Byung-Chul Han 20. Yeryüzüne Övgü / Byung-Chul Han 21. Yorgunluk Toplumu / Byung-Chul Han 22. Zamanın Kokusu / Byung-Chul Han 23. Zen Budizm Felsefesi / Byung-Chul Han 24. Yabancılar İçin Kore, Koreliler, Kore Kültürü / #y:160042 25. Kore Milliyetçiliği / Eun Kyung Jeong 26. Nunçi / Euny Hong 27. Ekonomi Rehberi / Ha-Joon Chang 28. Kalkınma Reçetelerinin Gerçek Yüzü / Ha-Joon Chang 29. Kalkınma Yeniden / Ha-Joon Chang 30. Kapitalizm Hakkında Size Söylenmeyen 23 Şey / Ha-Joon Chang 31. Sanayileşmenin Gizli Tarihi / Ha-Joon Chang 32. Tadında Ekonomi / Ha-Joon Chang 33. Kendini Kusurlarınla Sev / Haemin Sunim 34. Yalnızca Yavaşladığında Görebileceğin Şeyler / Haemin Sunim 35. Türkçe, Korece, Moğolca ve Mançu-Tunguzcanın Karşılaştırmalı Ses ve Biçim Bilgisi / Han-Woo Choi 36. Güney Kore'nin Siyaset ve İktisat Tarihi / Hee-Chul Lee 37. Myung Sung Kore Yaşam Sanatı / Jenelle Kim 38. Kore Tarihi I / Jung Hye Lee 39. Kore Tarihi 2 / Jung Hye Lee 40. Türkçeyi Koreceyle Değiştirirsek? / Jung Suk Yoo 41. Kore Gerçeği: Kore'nin Dünü ve Bugünü / Kee Houng Park 42. Kendim Gibi Yaşamaya Karar Verdim / Kim Soo-Hyun 43. Kore Tarihi / Kyung Moon Hwang 44. Sabahı Yaşayanlar için Gelecek Öğleden Sonradır / Lee Kookhwan 45. Türkiye'de Kore Akımı (Hallyu) / Nam-İl An 46. Feminist Eleştiri Bağlamında 20. Yüzyıl Türk ve Kore Romanında Kadın / Oh Eun Kyung 47. Savaş Edebiyatı / Oh Eun Kyung 48. Türk Edebiyatında Kore Savaşı / Oh Eun Kyung 49. İnsan Türleriyle Yakın Temas / Sang-Hee Lee 50. Metaverse / Sangkyun Kim 51. Kore: Güney'in ve Kuzey'in Yeni Tarihi / Victor Cha 1. Güney Kore Rüyası / Aleks Saçaklıoğlu 2. BTS ve ARMY / Alptekin Keskin 3. Kore Nasıl Kore Oldu? / Andrew Salmon 4. Doğu Asya Tarihi: Çin Japonya Kore / Charles Holcombe 5. Dil ve Duygular / Dursun Eşsiz 6. Modern Kore Edebiyatı Eser İncelemeleri / Hatice Köroğlu 7. Modern Kore Edebiyatı Tarihi / Hatice Köroğlu 8. Kore Popüler Kültürü Üzerine İncelemeler / Kolektif 9. Tüm Yönleriyle Güney Kore Eğitim Sistemi / Kolektif 10. Uluslararası Okurlar İçin Kore Tarihi / Kolektif 11. Kısa Kore Tarihi / Michael J. Seth 12. Kısa Kore Tarihi / Michael J. Seth 13. Kore Dalgası / Mustafa Macit 14. Kültürel Diplomasi ve Kore Dalgası: Hallyu / Mutlu Binark 15. Türkiye ve Kore'de Doğum Ritüelleri / Nihan Karakuş Harmancı 16. Çeviri Amaçlı Korece Atasözleri, Deyimler ve Hanca Dörtlemeler / S. Göksel Türközü 17. Korece ve Türkçe Arasındaki Benzerlikler / S. Göksel Türközü 18. Kore Toplumu, Kültürü, Siyaseti / Selçuk Çolakoğlu 19. Güney Kore - Nasıl Başardılar? / Zeki Çalışkan Son Güncelleme: 23 Şubat 2025 Koreceden Türkçeye Edebiyat --> #229851431 Koreceden Türkçeye Çizgi Romanlar (Manhwa) --> #250738874
Araştırma-İnceleme
·4 alıntı·