Öne Çıkan Yorum
Yine harika Tebrikler 👏🏻
Teşekkür ederim 🙏😇
Bu yorum görüntülenemiyor
25 kitap...!!! Hem de bir ayda... Ne kadar da azmış... Geçmiş olsun denir mi böyle hastalığa bilemedim. İyi okumalar 👏👏👏
Önceki 4 yanıtı göster
[̲̅t̲̅a̲̅m̲̅e̲̅r̲̅] ☾
[̲̅t̲̅a̲̅m̲̅e̲̅r̲̅] ☾
bu arada açıkladığınız için teşekkür ederim 🙏
1 yanıtı göster
Bunalıma girip okuma güçlüğü de mi çekmiyorsunuz, dişiniz de mi ağrımıyor, aşk acısı da mı çekmiyorsunuz, gözleriniz hiç mi yorulmuyor, elektrikler kesilmiyor, sular hep akıyor mu??? Neyse şaka bir yana maşallah tebrikler :)
Önceki 3 yanıtı göster
B.
B.
yok yok anladım. Robot gibi okumadığımı belirtmek istedim. 😅 Bu ay ağır kitaplara geçeceğim. Bir süre bunalımda olacağım kesin 😂
2 yanıtı göster
Bu yorum görüntülenemiyor
Kesinlikle okuyun, şart dedikleriniz var mı?
@Laviniamidirseninadin 📍
Sisle Gelen Yolcu
Sisle Gelen Yolcu
kitabını polisiye olarak çok beğendim. Psikoloji, Mitoloji ve polisiye çok güzel harmanlanmış. 📍
Periler Ölürken Özür Diler
Periler Ölürken Özür Diler
yeraltı edebiyatından bir şiir kitabı. Aykırı, farklı şiirler okumak isterseniz tavsiye ederim. 📍
Rüyalar Anlatılmaz
Rüyalar Anlatılmaz
Nermin Yıldırım
Nermin Yıldırım
'ın her ay bir kitabını okuyorum. İlişkiler konusunda çok güzel tespitleri var. Kronolojik okumanızı tavsiye ederim bağlantılı kitaplar. 📍
Ölüm Hastalığı
Ölüm Hastalığı
kitabı deneysel bir kitap diyebilirim kısa ama içi dolu dolu. Bir süre boşluğa baktırıyor. 📍
Uzaklıklar, Eski Denizler
Uzaklıklar, Eski Denizler
Fernando Pessoa
Fernando Pessoa
'ın farklı takma isimler altında yazdığı şiirler bulunuyor. Kimisi kendi yarattığı şaire tepki olarak doğmuş. Şairler farklı akımlardan etkilenmiş dicem ama hepsi aynı kişi 😅 Pessoa öldükten sonra 72 takma isimle metinler yazdığı tespit edilmiş. O yüzden ilginç bir deneyimdi. 📍
Zilif
Zilif
Mektup tarzında yazılan kitaptı. Felsefik ve edebi olarak çok beğendim bir kitap. Bu kitapları tavsiye ederim 😇
3 yanıtı göster