Akış
Ara
Ne Okusam?
Giriş Yap
Kaydol

Bir Monolog

Bin Dokuz Yüz

Alessandro Baricco

Bin Dokuz Yüz Hakkında

Bin Dokuz Yüz konusu, istatistikler, fiyatları ve daha fazlası burada.

Hakkında

Bayanlar ve Baylar... gemimize, her şeyiyle Titanİc'e benzeyen bu yüzer kente hoş geldiniz, sakin olun, oturun, şu arkadaki bey Tanrı korusun diye kulağını çekti, çok iyi gördüm, Okyanus'a hoş geldiniz, sahiden ne işiniz var sizin burada, bir bahse girdiniz, alacaklılar peşinize düşmüştü, altın yarışında yaklaşık otuz yıllık bir gecikmeniz var, gemiyi görmek istiyordunuz ve kalktığının farkına varmadınız, sigara almak için iki dakikalığına çıktınız, şu anda karınız polise çok normal, iyi bir adamdı, otuz yılda bir gün bile kavga etmedik diyor... Neyse lafı uzatmayayım, dünyanın lanet olası her yerinden üç yüz mil ötede ve İki dakika sonra birisinin kusmaya çalışacağı bu yerde ne işiniz var kuzum?..Bin Dokuz Yüz, 1900'lerin başında bir transatlantikte karton bir kutunun içinde bulunan ve yirmi yedi yıl boyunca o gemiden hiç inmeyen bir bebeğin büyüleyici öyküsünü anlatıyor."Cennet Sineması'Yıın ünlü yönetmeni Giuseppe Tornatore'nin beyaz perdeye uyarladığı Bin Dokuz Yüz'de Baricco bizi gizemiyle büyüleyen, aslında oldukça sıradan sayılabilecek bir dünyaya götürüyor ve şu soruyu soruyor: Yaşamda bizi korkutan gördüklerimiz midir, yoksa hiç görmediklerimiz mi?
Çevirmen:
Şemsa Gezgin
Şemsa Gezgin
Tahmini Okuma Süresi: 1 sa. 34 dk.Sayfa Sayısı: 55Basım Tarihi: Nisan 2018İlk Yayın Tarihi: Şubat 2007Yayınevi: Can YayınlarıOrijinal Adı: Novecento
ISBN: 9789750718304Ülke: TürkiyeDil: TürkçeFormat: Karton kapak
Reklam

Kitap İstatistikleri

Kitabın okur profili

Kadın% 57.2
Erkek% 42.8
0-12 Yaş
13-17 Yaş
18-24 Yaş
25-34 Yaş
35-44 Yaş
45-54 Yaş
55-64 Yaş
65+ Yaş

Yazar Hakkında

Alessandro Baricco
Alessandro BariccoYazar · 15 kitap
Genç kuşak İtalyan romancılarından olan Alessandro Baricco, 1958 yılında Torino kentinde doğdu. Öfke Şatoları ve Oceano Mare adlı romanları çeşitli roman ödüllerine değer görüldü. İpek adlı kısa romanı pek çok dile çevrildi, İtalya'da uzun süre çok okunan kitaplar listesinin başında kaldı.