В Этом Городе Никого Нет

Rövşen Abdullaoğlu
Yaşadığınız evi ne kadar ısıtırsanız ısıtın, eğer o evde yaşayanların kalpleri soğuksa siz de üşüyeceksiniz.. Bu Şəhərdə Kimsə Yoxdur
“İnsanlar mantıklarıyla değil, duygularıyla yaşamak ister. Duygularıyla yaşamayı başaramadıklarında da acı çekerler.” S.12 Bu Şehirde Kimse Yok mu? Rövşen Abdullaoğlu
Alıntı
Hangi tür kitapları seviyorsun? 🔎 Polisiye 💕 Romantik 🚀 Bilim Kurgu 🏰 Fantastik 📖 Klasik 🧠 Kişisel Gelişim 🏛️ Tarih 😱 Gerilim
Kadın sevildiği müddetçe gençtir derler. Yaşımı bilmeseydim dışarıdan kendime bakıp yaşımı tahmin edebilir miydim acaba? Bu Şehirde Kimse Yok mu?
Düşünce
Kitaplığımda okunmayı bekleyen kitaplar
2024 yılı bitmeden mucizevi bir şekilde hızlanırsam kitaplığımdaki sıra bekleyen kitapları bitirebilirim gibi. 2023 yılında alıp da sınav bahanesiyle okuyamadığım kitaplar silsilesi: 1. Kör Baykuş 2. İyi Hissetmek 3. İnsan Olmak 4. Bu Şehirde Kimse Yok mu? 5. Yaşamak 6. Tutunamayanlar 7. Korkuyu Beklerken 8. İnce Memed 1 9. Silmarillion 10. Bütün Şiirleri 1 11.İnsan Bir Eksik Sözdür 12. Hamlet 13. Bir Yaz Gecesi Rüyası 14. Jane Eyre 15. Gurur ve Önyargı <3 16.
1000k