Muhtasar

Reşit Haylamaz
Saadet Asrı'yla aradaki mesafeleri kaldıran bu duygu yüklü eserin satırları arasında; herkesi şefkatle kucaklayıp sinesine sarmak isteyen Gönül Tahtımızın Eşsiz Sultanı Efendimiz'in ibret ve mesaj dolu hayatını bulacaksınız. O'nun, kendisine tuzak kuranlara bile şiddetle mukabelede bulunmadığına; yirmi üç yıllık tebliğ hayatının ilk on beş yılı sürekli baskı ve işkencelerle geçmesine rağmen hep müsamaha yolunu tercih ettiğine şahit olacaksınız. Engin sinesiyle herkesi semtine davet eden Son Sultan'ın, insanlığı, dünyayı inşa ederken ahireti de mâmur kılmanın sihirli iklimine çağırdığını okuyacaksınız. Ölmeyen Ebû Leheb'e ve kıtalar dolaşan Ebû Cehil'e dikkat çekildiğini; Ebû Bekir, Ömer, Osman ve Ali'lerin vazifeye davet edildiğini göreceksiniz.  (Tanıtım Bülteninden)
Tahmini Okuma Süresi: 17 sa. 0 dk.Sayfa Sayısı: 600Basım Tarihi: 2010Yayınevi: Muştu Yayınları
ISBN: 9786055886752Ülke: TürkiyeDil: TürkçeFormat: Karton kapak

1/10 puan verdi
Dinler Arası Diyalog - Okuduğumuza dikkat edelim.
 “Gönül Tahtımızın Eşsiz Sultanı EFENDİMİZ” adında siyer kitabı…    Kitabın yazarı ise: Dr. Reşit Haylamaz    Muştu yayınlarını tarafından basılan kitabın “Cennet” başlığı altında sayfa 252’de şöyle deniliyor:    …Ancak O’nun hedefi, öncelikle bütün insanları rahmet ve şefkatle kucaklayıp, ümmeti arasında da, kelime-i tevhidin ikinci yarısını
Gönül Tahtımızın Eşsiz Sultanı Efendimiz
Gönül Tahtımızın Eşsiz Sultanı EfendimizReşit Haylamaz · Muştu Yayınları · 20101,363 okunma
600 syf.
5/10 puan verdi
İnceleme değildir:D
Yazar,ilahiyat doktoru
Reşit Haylamaz
aynı zamanda FETO terör örgütünün molla lakaplı abilerindendir. Hepimizin bildiği Peygamber efendimiz'in doğum müjdesinden vefatına kadar anlattığı bu eserde, dikkat edilecek bir husus var. Hepimiz biliyoruz Allah'ın nebim dediği Efendimiz sav icin. "Sen olmasaydın yeryüzünü yaratmazdım dediği beşeri mahluklarin en yücesi ve biricik Peygamberimizi saymayıp. La ilahe illallah desek Cennete gireriz demesi . Neye ve kime hizmet ettiğini ortaya çıkarır. Hayır efendim ,Allah'ın varlığını ve birliğini 3 büyük din zaten kabul ediyor. Esas olan Efendimizi kabul edip . Allah'a yemin olsun ki Allah tektir ve sen de (s.a.v) kulu ve elçisisin diyip kabul etmek ve emirlerini kabul edip yerine getirmek cennete götürür. Sayfa 252 deki yazıyı paylaşmak istiyorum . "Ancak O'nun hedefi, öncelikle bütün insanları rahmet ve şefkatle kucaklayıp, ümmeti arasında da kelime-i tevhidin ikinci yarısını söylemekten kaçınarak kendisini kabul etmese bile La ilahe illallah diyen herkesi buraya getirmekti. Çünkü O, 'Kim La ilahe illallah derse cennete girer' buyuracaktı. Efendimiz olmasaydı Allah nurunu tamamlayamazdi. Şükür ki Böyle naif,izzetli ,şerefli ,mütevazı ,hassas bir peygamberin ümmetiyiz. Şefaat ya Resulullah Kitapla kalın .
Gönül Tahtımızın Eşsiz Sultanı Efendimiz
30 öğeden 1 ile 10 arasındakiler gösteriliyor.