Mitoloji konusunda hiçbir okumam olmadı şimdiye kadar. Ama uzun zamandır bu eksikliği gidermek istiyordum. Siz etkinlik düzenlediğinizde de niyetlendim ama katılamadım Murat hocam. Düzenli olarak devam edebilir miyim bilmiyorum. Ama en azından haziran ayı okumasında yer almak istiyorum. Sonrası için söz veremiyorum. Ama devam etmeye çalışacağım.
Elbette, genel olarak Yunan ve Roma daha çok tercih edildiği için oradan başlayalım dedim. Sonrasında farklı kültürlerden de okumalar planlıyorum :) Başlamaktır önemli olan... diyelim o zaman. Hoşgeldiniz
Merhaba, çok güzel bir iş yapmışsınız. Arap edebiyatından 1001 gece masallarını da ekleyelim mi? Mitolojik öğeler barındırıyor diyemesek de olağanüstülükler mevcut
Binbir Gece Masalları çok uzun bir seri. İlk liste için değil ama belki ikinci liste için gündeme alabiliriz. Ya da Arap Mitolojisi okursak Binbir Gece Masallarını yan okuma yoluyla değerlendirebiliriz. :)
Merhabalar, çabanız için tebrikler güzel bir etkinliğe benziyor , bu yolla belki biraz tür değişikliğine gitme şansı bulabilirim. Bir terslik olmazsa mutlaka katılacağım.