Okumayı söktüğüm günden bu yana okuduğum en kötü şey olabilir. Kitabı,üyesi olduğum kitap kulübü toplantısında mekanın sahibi önermişti ve maalesef bu şekilde okumaya karar verdik. Eleştirmeye nereden başlasam ne anlatsam yetersiz kalır. İlk başta Tezer Özlü havası verse de, sayfalar ilerledikçe okuması işkence haline gelen; cümlelerin birbirinden bağımsız şekilde birbirini izlediği, öznesi ile yüklemi farklı kişileri kullanan bir değişik kitap (kitap demeye dilim varmıyor).
Ayrıca 1000kitaptaki puanına baktıkça şaşırıyorum. Kitabı yaklaşık 100 sayfa kadar okuduktan sonra, insanlar ne yazmış hakkında diye merak edip girdim baktım. Öyle yorumlar var ki, 100 sayfa başka kitabı okudum herhalde dedim ve devam ettim. 120-150-180 derken yok, kitap bitti ama hala burada yapılan yorumların %1 ini çıkaramıyorum.
Yani illa birşey okuyacaksınız ve bulunduğunuz evde sadece bu kitap varsa; duvar takvimini elinize alın ve sayfaların arkasını okuyun. Emin olun çok daha fazla beğeneceksiniz.
Son olarak; sevmediğiniz insanlara alabileceğiniz muazzam bir kitap, kendisine verin ve arkanıza yaslanın. Bu kitap bir bordo bereli gibi görevini yapacaktır.