Selamlar! Uzun zamandır etkinlik yapmıyordum, bu sefer yapacağım etkinlik olabilecek en absürt etkinlik olmakla birlikte benim için faydası çok olduğu için uygulamaya koymak istedim.
Öncelikle bu etkinlikte bir nevi takip ettiğiniz insanların kalite ve niteliğiyle fazlasıyla alakalı olan kitapları okumanız muhtemel.
Etkinlik şu şekilde:
Anasayfaya giriyoruz. Hiç sorgulamadan ana sayfada karşımıza çıkan ilk kitabı okuyoruz. Ne denk gelirse gelsin. Ben çok faydasını gördüm, mesela örnek vereyim.
Uğur abinin (Uğur) Savaş ve Açlar'ı hiç sorgulamadan direkt okudum, okuduğum en iyi Türk kitabıydı. Açık ara fark.
Durum hoşuma gitti, devam ettim... Bu sefer karşıma Mustafa A. okuduğu Nereye Gidiyoruz Baba? denk geldi. Allahım... Çok güzeldi. Durum böyle olunca bunun aslında çok güzel bir aktivite olduğunu fark ettim, takip ettiğim insanların neler okuduğunu görmek çok hoşuma gitti. Mart'ta okuyacağım kitapların çoğunu bu şekilde okuyup listelemeyi ve yanına kimin sayesinde okuduğumu yazmayı düşünüyorum. Herkesi beklerim, tahmin ettiğinizden çok daha zevkli ;)
Başlangıç Tarihi:
22)@Hergeleyim
23) SonAy
24) @esmotchka
25) saime
Öncelikle Nereye Gidiyoruz Baba? kitabı gerçekten çok güzeldi. Böyle bir kitaba denk gelmen/ gelmemiz şanslı olduğumuzu gösterir. Sen On Yedi Yaşımsın'a da denk gelebilme ihtimali vardı.: ) İlginç ve tehlikeli bir etkinlik Hakan. :)
Arkadaşlar etkinlik 27 Mart'ta bitiyor. 27 Mart olmasının bir sebebi yok, etkinlik gibi bitiş tarihi de saçma olsun istedim. Siz inada 28 Mart baslayabilirsiniz.
Gülün Adı denk geldi bana. Sanırım en kazık kitap bana denk geldi. Uzun zamandır okumak istiyordum zaten, ama içinde çok fazla bilgi olduğundan ve sürekli araştırma istediğinden; bunun sonucunda da sürekli kitaptan kopmaya sebep olacağını düsünduğumden erteliyordum. Bakalım nasıl kitapmış :) üyelere 50'şer sayfa kitap denk gelirken etkinlik sahibine 700 sayfalık kitap geliyor. Kendi kazdığımız kuyuya çuvaldızı kendimize batırarak kendi kendimize düştük, eyi mi!