Sanırım Ece başlattı. Pek emin değilim ama sanirim oydu<3 ona teşekkürler cunku harika bir fikir<3
Niye bu kadar geç attığımı bilmiyorum sanırım utandim😭
Cinder serisi
Yüzüklerin Efendisi - Yüzük Kardeşliği ve Hobbit serisi
Büyücünün Yeğeni serisi
Labirent: Ölümcül Kaçış serisi
Açlık Oyunları serisi
Warcross - Bir Sanal Gerçeklik Oyunu(aslında kısacası bu kadının kitaplarını çok merak ediyorum)
William Shakespeare'in tüm kitaplari<3
Oliver Twist ve İki Şehrin Hikâyesi<3
Stefan Zweig sadece iki kitabını okudum
Jack London tüm kitaplarını okumak istiyorum😭😭
Gece Yarısı Kütüphanesi çok abartılıyor diyorlar o yüzden merak ediyorum. Aynı zamanda Zamanı Durdurmanın Yolları'ni okumak istiyorum ( @corneliaslibrary)
Simyacı yine çok abartılıyor diyorlar bende merak ediyorum.
#k:239...Ben bu kitabı küçükken okumaya çalıştım. Sonra çok mantıklı bir insan olduğum için dedim ki: ben bunu kesin anlamayacağım ve sonunu hatırlayacağım büyünce okusam daha iyi olur. Zekiyim🧠 sonunu bilmiyorum ve anlayarak okumak istiyorum.okumazsam ablam zorbalar zaten.
Portakal Çiçekleri ve #k:177316. Bu yazarın küçükken kitaplarını okudum. Ve okurken çok masum hissediyorum, tatlı oluyor çocuk kitabı okumak. Çok seviyorum beni çok mutlu ediyor o yüzden okumak istiyorum<3
Khaled Hosseini😭😭😭 ucurtma avcısından sonra Bin Muhteşem Güneş'i okumayı çok istiyorum.
#k:411066. 6. Sınıfta Sahipsizler'i öğretmenim alınca okumam için bana vermisti😭😭😭o hocamı cok seviyorum ya😭😭😭neyse işte beğenmiştim ve şaşırmıştım. Bunu da merak ediyorum.
Yaşım birazcik daha büyüyünce Alexandre Dumas okumak istiyorum. Okuduğum çoğu kitapta adı geçiyor ve bende çok merak ediyorum yani. İnsan okudugu kitapta başka yazarları görünce onu çok merak ediyor:)
Peter Pan ve Alice Harikalar Diyarında okumak istiyorum+ Pinokyo ( ☆inciküpeliokur )
Agatha Christie sadece bir kitabini okudum ve kadın zeki yani. Hemde çok. Mimiklerim saniyede değişiyordu😀
Aklima geldikçe eklerim artık. Önerileriniz varsa da her zaman açığım<3
Okumak istediğim kitaplarin çoğunu okumussunuzdur zaten diye düşünüyorum🤍😭
Sakin alma dediğiniz varsa yazın lutfen😭
Çünkü hiçbirini daha almadım, o kadar zengin değilim
Kitabi duymustum ama katliam beni korkutuyor yani o manada değil yani sevdiğim karakterlerin ölmesini artık hiç istemiyorum😭😭
+18 mi ona göre arastiricam da öyleyse asla okumam cunku
Labirent okumak zorundayım çünkü bir arkadaşım çok zorbaliyor sanki kendisi okudu da😀 filmini izlemiş ve oku diye agliyor😭
Çok iyi bir insan olduğum için onun isteği üzerine okicam🩷