7 ölümcül günah olarak kitaplarım
Bu akımın buraya da taşınmasına çok sevindim 🥹 Kibir: Okumuş olmaktan gurur duyduğum kitaplarCadının YüreğiSatrançKalpsizHainin Mührü 1 Şehvet: Sırf kapakları için aldığım kitaplarDördüncü KanatBronz (sen de benim hatalarımdan birisin) • RavensVahşi JokerlerLordlar ve Varisler Kıskançlık: Keşke bu evrende yaşasaydım dediğim kitaplarLordlar ve VarislerKalpsizHarry Potter ve Felsefe TaşıCaravalZalim Prens Tembellik: Okumak istediğim ama ertelediğim kitaplarMuhaliflerOtomatik PortakalGölge ve Kemik (eğer beni bir süredir takip ediyorsanız en azından çabamı görmüşsünüzdür Grisha Verse evrenini okumak istiyorum ama bu seri bitmiyor) • Akhilleus’un Şarkısı Açgözlülük: Çok çabuk bitirdiğim kitaplarZalim Prens (komple tüm Elfhame evreni aşırı hızlı bitmişti) • Benden Daha Kötüsü Varsa O da SensinLia ve Beckett'in AbrakadabrasıScarlet (Cinder hariç tüm kitapları yine) • Lordlar ve Varisler (Tüm kitapları serinin) • Kozmos 1 (seri) Oburluk: Birden fazla kez okuduğum kitaplarHırsızların DansıÇalçene Pelin - Blog Savaşları (en son ilkokulda yapıyordum iki kez okumayı) Öfke: Okumaktan zevk almadığım kitaplarBronzYolcuDorian Gray'in PortresiGallantBeni Bırakma ve İnan Bana

Sȳzaerys•

@girliebook
7 ölümcül günah olarak kitaplarım
Tiktokta böyle bir akım vardı dedim burda da yapalım akımı. KİBİR; Okumuş olmaktan gurur duyduklarım Harry Potter ve Felsefe Taşı Kargalar Meclisi Alice Harikalar Diyarında İnsanlar Maymunlar Gezegeni (bu iki kitaptan hiç bahsetmiyorum ama okuduğum için o kadar mutluyum ki,harika kitaplardı) ŞEHVET; Sırf kapakları için aldıklarım/okuyacaklarım Rebecca O Gece Kalbi İyi Olanın Yolu Zordur KISKANÇLIK; Keşke bu evrende yaşasaydım dediğim kitaplar Harry Potter ve Felsefe Taşı Narnia Günlükleri Alice Harikalar Diyarında Kargalar Meclisi Cinder Kırık Bir Kalp Hapishane Şifacısı TEMBELLİK; Uzun süredir okumak istediğim ama bir türlü okuyamadığım kitaplar
·2 alıntı·
1 +1'leme
2.083 Gösterim
Çok güzel olmuşş 😻💓🫂 bende yapmak istiyoruuummm 🌟
Teşeekkür ederiiimmm yap mutlakaaa🫶🏻🫶🏻🫶🏻
Ellerine sağlıkkk çok hoş bir konu olmuss(her kitabi en az 3 kez okuyan ben bu listeyi yapamayacak)
aybüke y.
Yayayaayaya teşekkür ederiiimm 🫶🏻 yapmak eğlenceli aslında bir dene istersen 😔
Akhilleus’un Şarkısı harika bir kitaptı✨ Etkisinden çıkamadığım için bir türlü inceleme yazamamıştım😔 Sonu beni mahvetmişti ama bence kesinlikle okumalısın, benim favorilerim arasında🌟💙
irem teşekkür ederiiimmm 🫶🏻🫶🏻🫶🏻
Harika bir akım
Eveett
Ellerine sağlık🩵. Çok güzel olmuşss.
Ayayayyay teşekkür ederiimmm 🫶🏻