Aşk acısı taşımayan yürek, ya deliye aittir ya ölüye."
Evlat acısı hiçbir şeye benzemiyor diyor. "Ölürüm sandım o olmazsa, geri gelmezse ölürüm sandım ama ölmedim" diyor, dudaklarını ısıra ısıra ağlıyor.
Sayfa 57
Alıntı
📚🔔 Tatil zili çaldı! Bir yıl boyunca verilen emeklerin ardından şimdi dinlenme, keşfetme ve yeni maceralara atılma zamanı. 🌞 Bu yaz bol kahkahalı, bol anılı ve elbette bol kitaplı geçsin. Tüm öğrencilere keyifli tatiller diliyoruz! 💙📖
Acısı çok olanın gülüşü güzel oluyordu.
Aşk bizi en beklenmedik yerlerde ve en hazırlıksız ânımızda kıskıvrak yakalar. Ve bir kez çağırdığında boyun eğip, peşinden gitmekten başka şansımız yoktur.
Gerçek aşk acısı, varlığımızın en temel noktasına yerleşir, bizi en zayıf noktamızdan sımsıkı yakalar ve diğer bütün acılara derinden bağlanarak bütün gövdemize ve hayatımıza hiç durdurulamayacak bir şekilde yayılır.