Türkiye İş Bankası - Modern Türk Edebiyatı Klasikleri
Merhaba... Liste, yazar adına göre sıralanmıştır ve yeni kitaplar çıktıkça güncellenecektir. Faydalanacaklara keyifli okumalar dilerim... 1. Ayrılık Sevdaya Dahil / Attila İlhan 2. Bela Çiçeği / Attila İlhan 3. Ben Sana Mecburum / Attila İlhan 4. Böyle Bir Sevmek / Attila İlhan 5. Duvar / Attila İlhan 6. Elde Var Hüzün / Attila İlhan 7. Kimi Sevsem Sensin / Attila İlhan 8. Korkunun Krallığı / Attila İlhan 9. Sisler Bulvarı / Attila İlhan 10. Tutuklunun Günlüğü / Attila İlhan 11. Yağmur Kaçağı / Attila İlhan 12. Yasak Sevişmek / Attila İlhan 13. Alavara / Can Yücel 14. Bir Siyasinin Şiirleri / Can Yücel 15. Canfeda / Can Yücel 16. Çok Bi Çocuk / Can Yücel 17. Gece Vardiyası / Can Yücel 18. Gezintiler / Can Yücel 19. Gökyokuş / Can Yücel 20. Güle Güle – Seslerin Sessizliği / Can Yücel 21. Her Boydan - Dünya Şiirinden Seçmeler / Can Yücel 22. Maaile / Can Yücel 23. Mekanım Datça Olsun / Can Yücel 24. Ölüm ve Oğlum / Can Yücel 25. Portreler / Can Yücel 26. Rengahenk / Can Yücel 27. Sevgi Duvarı / Can Yücel 28. Yazma / Can Yücel 29. Bütün Şiirleri / Ceyhun Atuf Kansu 30. Acılara Tutunmak / Hasan Hüseyin Korkmazgil 31. Acıyı Bal Eyledik / Hasan Hüseyin Korkmazgil 32. Haziranda Ölmek Zor / Hasan Hüseyin Korkmazgil 33. Kavel / Hasan Hüseyin Korkmazgil 34. Kelepçemin Karasında Bir Ak Güvercin / Hasan Hüseyin Korkmazgil 35. Kızılırmak / Hasan Hüseyin Korkmazgil 36. Temmuz Bildirisi / Hasan Hüseyin Korkmazgil 37. Eski Sevgili / Leyla Erbil 38. Gecede / Leyla Erbil 39. Hallaç / Leyla Erbil 40. Kalan / Leyla Erbil 41. Karanlığın Günü / Leyla Erbil - Tükendi 42. Mektup Aşkları / Leyla Erbil 43. Tuhaf Bir Erkek / Leyla Erbil 44. Tuhaf Bir Kadın / Leyla Erbil 45. Üç Başlı Ejderha / Leyla Erbil 46. Zihin Kuşları / Leyla Erbil 47. Ayaşlı ile Kiracıları / Memduh Şevket Esendal 48. Mendil Altında / Memduh Şevket Esendal 49. Muzaffer / Memduh Şevket Esendal 50. Otlakçı / Memduh Şevket Esendal 51. Bütün Şiirleri / Orhan Veli Kanık 52. Alemdağ’da Var Bir Yılan / Sait Faik Abasıyanık 53. Az Şekerli / Sait Faik Abasıyanık 54. Havada Bulut / Sait Faik Abasıyanık 55. Havuz Başı / Sait Faik Abasıyanık 56. Kayıp Aranıyor / Sait Faik Abasıyanık 57. Kumpanya / Sait Faik Abasıyanık 58. Lüzumsuz Adam / Sait Faik Abasıyanık 59. Mahalle Kahvesi / Sait Faik Abasıyanık 60. Mahkeme Kapısı / Sait Faik Abasıyanık 61. Medarı Maişet Motoru / Sait Faik Abasıyanık 62. Sarnıç / Sait Faik Abasıyanık 63. Seçme Hikayeler / Sait Faik Abasıyanık 64. Semaver / Sait Faik Abasıyanık - Tükendi 65. Son Kuşlar / Sait Faik Abasıyanık 66. Şahmerdan / Sait Faik Abasıyanık 67. Şimdi Sevişme Vakti / Sait Faik Abasıyanık 68. Tüneldeki Çocuk / Sait Faik Abasıyanık Son Güncelleme: 10 Ekim 2024 Türkiye İş Bankası K. Y. - Modern Klasikler Dizisi --> #253655155 Türkiye İş Bankası K. Y. - Çağdaş Dünya Edebiyatı Dizisi --> #253559875 Türkiye İş Bankası K. Y. - Türk Edebiyatı Klasikleri --> #251099684
2.312 Gösterim
İşbankası kültür yayınlarının sitesinde zaten bu liste mevcut. Neden zahmet ediyorsunuz anlamadım. Bu sitenin amacı daha çok kişinin okuduğu kitaplar hakkında görüş ve incelemeler yapmasını sağlamak, okuma kayıtları oluşturmak ve diğer okuyuculara Kitap tavsiyeleri vermek amacıyla kullanılmalı. Siz yayıncı fihristi oluşturmuşsunuz.
Gamze
Merhaba, Öncelikle ben bu ve benzer listeleri kendim için hazırlıyorum. Almak istediğim serileri yazar ve kitap bazında görmek istediğim için yapıyorum. Faydalanmak isteyen olursa diye de paylaşıyorum. İlgilenmeyenler bakıp geçebilir. Ayrıca neticede kitap dışında bir paylaşım yapmıyorum.