En sevdiğim 5 kitap 1. Sıfır Noktasındaki Kadın 2. Tutunamayanlar 3. Martin Eden 4. Nietzsche Ağladığında 5. Kapıların Dışında Okuma listemdeki 4 kitap 1. Depresyon Yas ve Melankoli 2. Mitlerin Kısa Tarihi 3. Karamazov Kardeşler 4. Güç ve Masumiyet Önermekten vazgeçmeyeceğim 3 kitap 1. İnsanın Anlam Arayışı 2. https://1000kitap.com/kitap/toza-sor--437186 3. Faust En son on puan verdiğim 2 kitap 1. Şölen - Dostluk 2. Kozmos - Evrenin ve Yaşamın Sırları Şu an okuduğum kitap(lar) 1. Kinyas ve Kayra 2. İnsan Tabiatını Tanıma

Dilay

@mizukideirai
Vaktiniz varsa siz de yapın lütfen, merak ettim. En sevdiğim 5 kitap 1. The Secret History 2. İlyada 3. Alice Harikalar Diyarında 4. İlahi Komedya 5. Paradise Lost Okuma listemdeki 4 kitap 1. Cengiz Han’ın Ölümsüzlük Arayışı 2. Rengeyiği Türkleri: Dukhalar 3. Ustalık 4. Ünlü Filozofların Yaşamları ve Öğretileri Önermekten vazgeçmeyeceğim 3 kitap 1. The Secret History 2. Görme Biçimleri 3. Vagabond, Vol. 1 (bütün seri) En son 10 puan verdiğim 2 kitap 1. Dicta Catonis 2. Thermopylae Şuan okuduğum kitap Sisler Bulvarı
·3 alıntı·
2 +1'leme
6,6bin Gösterim
1.İkiz_ Dostoyevski 2.Suç Ve Ceza_ Dostoyevski 3. Fareler Ve İnsanlar_ John Steinbeck 4. Sineklerin Tanrısı_ William Golding 5.Çanlar Kimin İçin Çalıyor_ Ernest Hemingway