(1 TEMMUZ & 17 AĞUSTOS)
Hüseyin Rahmi Gürpınar gibi hem eğlenceli hem düşündürücü eserler yazmış bir yazar için, Temmuz ayı itibariyle başlayıp, onun doğum gününe kadar sürecek bir okuma etkinliği yapmak istiyorum. Kendisini okumayı çok seviyorum ve her ay mutlaka bir kitabını okuyorum, istiyorum ki beraber okuyalım, birbirimize eşlik edelim...
Biliyorsunuz ki edebiyatın en renkli kalemlerinden birisi Hüseyin Rahmi Gürpınar. Kimi zaman mahalle dedikodularını, kimi zaman toplumun ikiyüzlülüklerini, kimi zaman da dönemin en ilginç karakterlerini öyle bir dille anlatır ki, hem güldürüyor hem düşündürüyor.
Kabul edelim, hepimizin hayatında “Hüseyin Rahmi'lik” bir olay yaşanmıştır. :) İşte bu yüzden onun kitaplarını okurken sadece geçmişe değil, biraz da kendimize, çevremize bakıyoruz aslında.
Bu bir buçuk aylık süre zarfında birlikte hem onun dünyasına dalacağız hem de belki kendi mahallemize, ilişkilerimize, alışkanlıklarımıza farklı gözle bakacağız. Düşüncelerimizi paylaşacağız, belki de aynı cümleye farklı anlamlar yükleyeceğiz. En güzeli de bu zaten, aynı kitabı hepimiz okuruz ama herkese başka bir şey söyler.
Umarım katılırsınız, iyi ki kitapları seviyoruz, iyi ki birlikte okuyabiliyoruz! Dileyen herkes katılabilir.🙏🏼😇
KATILIMCILAR
85. @Adem_yce
86. Esra kızıltaş
87. Çetin
88.
Her okuma durgunluğuma ilaç gibi gelen eğlenceli, mizahıyla eleştiren güldüren düşündüren Hüseyin Rahmi Gürpınar 🤗 ben bir kitap seçmeden katılayım da bu ayda bir Gürpınar kitabı okurum 😎
Hoş geldiniz diyorum öncelikle öyleyse😊🙏🏼🪷dilediğiniz kitapla katılabilirsiniz süre de oldukça uzun, umarım sıkılmazsınız şimdiden keyifli okumalar dilerim, katılımınız için teşekkürler..🌼🙌🏼📚🌷🌼 Kültür Ebesi
@coffemann Gürpınar iyidir Gürpınar eğlencelidir Gürpınar güzeldir 😈 100 yıl öncekiyle bugün neler değişmiş bak bakalım😅 en son gösterdiğim kitaptan alıntı Kuyrukluyıldız Altında Bir İzdivaç idi sana😎
Gunaydın canısı❤️❤️ hiçbir kitabını okumayan beni de ekle...🫣📚 elimde kitabı da yok .. Sen etkinlik yaparsın da katılmaz mıyım🥴🥰📚🕊️😘🎶✌️ hangi kitapla başlamalıyım onu da bilmiyorum rastgele dalayım 🤣✌️📚🕊️
Deniz A. Ş. gönül bir yel değirmeni gerçekten çok güzeldi onu da sever bak dediğin gibi 😊📚🙌🏼❤️🤸🏼♀️İş bankası kültür yayınlarından 5-6 kitabını mutlaka bulursun dağlar 🥹🌼👯♀️❤️