Kitaplığımda okunmayı bekleyen klasikler
Aslında bu akım çok önceden çıkmıştı -yanlış hatırlamıyorsam ilk asyaasya başlatmıştı- ben de ilk başlarda yapmaktan biraz çekiniyordum çünkü kitaplığımda okunacak çok fazla kitap var ama yine de yapmak istedim. (Bu akımı parça parça yapacağım, öbür türlü liste daha da uzun olurdu.) Madam BovaryMadam Bovary Büyük UmutlarBüyük Umutlar DuvarDuvar ve BulantıBulantı AçlıkAçlık 19841984 ve Hayvan ÇiftliğiHayvan Çiftliği (bu kitapları daha önce farklı yayınevlerinden okumuştum) Sefiller (Kısa Versiyon)Sefiller (Kısa Versiyon),Don KişotDon Kişot, Pal Sokağı ÇocuklarıPal Sokağı Çocukları, Suç ve CezaSuç ve Ceza (birkaç sene önce okumuştum, tekrar okuyacağım) Kırmızı PazartesiKırmızı Pazartesi Gülün AdıGülün Adı Çocukluk, İlkgençlik, GençlikÇocukluk, İlkgençlik, Gençlik Beyaz Zambaklar ÜlkesindeBeyaz Zambaklar Ülkesinde Swann'ların TarafıSwann'ların Tarafı Gecenin Sonuna YolculukGecenin Sonuna Yolculuk Çanlar Kimin İçin ÇalıyorÇanlar Kimin İçin Çalıyor GerminalGerminal Siyah LaleSiyah Lale Genç Werther'in AcılarıGenç Werther'in Acıları UtopiaUtopia İyinin ve Kötünün Ötesindeİyinin ve Kötünün Ötesinde ile Karamazov KardeşlerKaramazov Kardeşler (hediye gelmişti) Yeraltından NotlarYeraltından Notlar SiddharthaSiddhartha DalgalarDalgalar ve Kendine Ait Bir OdaKendine Ait Bir Oda Maud MarthaMaud Martha Soğuk TerSoğuk Ter ve ŞeytaniŞeytani
9,9bin Gösterim
Karamazov kardeşler kumarbaz bayaz zambaklar ülkesinde okudum
Don kişotu okulda okutmuşlardı arada aklıma geliyor bir ara tekrar okicam çok güzeldi
Bu gönderiyi görünce rahatladım açıkcası bu kadar çok okunmayı bekleyen kitapları olan tek ben değilmişim😅
Ela Cezan
😅