Kambersiz düğün olur mu, hiç? Biz de varızz.. 🤗 𝄞 📍En sevdiğim 5 kitap 🌟 1. Monte Cristo KontuMonte Cristo Kontu 2. AşkAşk 3. İnce Memedİnce Memed 4. ÇocukluğumÇocukluğum 5. OlasılıksızOlasılıksız 📍Okuma listemdeki 3 kitap 🌟 1. Karamazov KardeşlerKaramazov Kardeşler 2. Savaş ve BarışSavaş ve Barış 3. Duygusal Zekâ EQDuygusal Zekâ EQ 📍Önermekten vazgeçmeyeceğim 5 kitap 🌟 1. AnaAna 2. Beyaz Zambaklar ÜlkesiBeyaz Zambaklar Ülkesi 3. Eğitim SosyolojisiEğitim Sosyolojisi 4. UtopiaUtopia 5. Küçük PrensKüçük Prens 📍Önermekten vazgeçmeyeceğim 3 yazar 🌟 1. Mustafa Kemal AtatürkMustafa Kemal Atatürk 2. Cengiz AytmatovCengiz Aytmatov
Gizemliokur Komitemiz

Hipokampus

@Hipokampus_
Güzel bir akım:)
En sevdiğim 5 kitap 1. Karamazov KardeşlerKaramazov Kardeşler 2. Sefiller (2 Cilt Takım)Sefiller (2 Cilt Takım) 3. İnce Memedİnce Memed 4. AcımakAcımak 5. Martin EdenMartin Eden Okuma Listemdeki Üç Kitap 1. Monte Cristo Kontu (2 Cilt Takım)Monte Cristo Kontu (2 Cilt Takım) 2. GogGog 3. Hay bin YakzanHay bin Yakzan Önermekten vazgeçemeyeceğim 5 kitap 1. AcımakAcımak 2. YalnızızYalnızız 3. Karamazov KardeşlerKaramazov Kardeşler 4. SavaşçıSavaşçı 5. Titus AndronicusTitus Andronicus En son 10 puan verdiğim 2 kitap 1) Ölüler Evinden AnılarÖlüler Evinden Anılar 2) 19841984 Önermekten Vazgeçemeyeceğim 3 Yazar 1. Reşat Nuri GüntekinReşat Nuri Güntekin
·5 alıntı·
13,5bin Gösterim
✨📚🍀😇
Okumaktan Asla Bıkmayacağım 5 kitap! 📚⤵️ 1. ) İnsanlar 2.) Yaşamak 3.) Şeker Portakalı 4). Çizgili Pijamalı Çocuk 5.) Körlük ☺🤗