ChatGPT tarafından benim için seçilen okuma listesiii
Gece Sirki Yolun Sonundaki Okyanus Canavarın Çağrısı Kitap Hırsızı Kargalar Meclisi (önce gölge ve kemik serisini okumam lazim😔) Haşhaş Savaşı Rüzgarın Adı Güz Alacakaranlığının Ejderhaları Eleanor ve Park ben bunu okumustum ama😔 Aynı Yıldızın Altında okunacak bir gün Senden Önce Ben Addie Larue’nün Görünmez Hayatı bunu çok merak ediyorum Biz Hep Şatoda Yaşadık Küçük Prens Simyacı Olağanüstü Bir Gece bu da okundu😭 Bir Delinin Hatıra Defteri Kürk Mantolu Madonna Yedi Kartal Efsanesi 1 - Zülfikar'ın Hükmü Sizler ne düşünüyorsunuz duymak isterimmmm😭🫶🏻 ben genel olarak beğendim açıkçası benim sevdiğim karanlık fantastik ve biraz melankolik kitaplardan koymuş(aot sevdiğim için melankoli sevdiğimi düşünüyor garibim)😭🙏

rora

@roraemonnn
ChatGPT'nin Benim İçin Seçtiği Okuma Listesi
Selammm!!! ChatGPT'den beni tanıdığı kadarıyla belli başlıklar altında benim için bir okuma listesi oluşturmasını istedim. Fikir sahibine teşekkürlerrr💗 Demet Yılmaz 💘 Romantik & Duygusal Bir GünDavid Nicholls (modern aşkın iniş çıkışları, duygusal ama gerçekçi) Rüzgarın GölgesiCarlos Ruiz Zafon (aşk + gizem + kitap tutkusu) KörlükJosé Saramago (sadece aşk değil, insanlığın sınırları) AşkElif Şafak (tasavvuf temalı ama romantik bir derinliği var) ⚔️ Fantastik & Mitolojik Percy Jackson ve Olimposlular serisi – Rick Riordan (Yunan mitolojisi + gençlik enerjisi) Gölge ve KemikLeigh Bardugo (karanlık atmosfer, fantastik evren) İlkbahar Şafağı Ejderhaları serisi – Margaret Weis &
·1 alıntı·
Bayildim listeyeee💗💗💗💗💗
Askım gptye ne yazdın da verdi bunları😭✋🏻 birde çok iyi liste Kürk Mantolu Madonna'yı kesin oku😔✋🏻
E`☆ KOSUYORUMMMM
golge ve kemik serisini ben de okumaliyim ama parami eskici krala ve bir kac kitaba yatirdim yanlislikla
@ictegetcembermerkezi OLAMAZ
Çok alakasız ama bu kitapları bu şekilde nasıl ekleyebiliyoruz
@Nur_lumi Rica ederiiimmmmmm🫶🏻💙
Addie Larue’nün Görünmez Hayatı net önerimdir. Harika bir kitap.