2

2021 Okuma Raporları

39 üye
Takip
2021 yılı okuma raporları ve değerlendirmeleri.
Kalbinde düşüncesini değiştiren bir kapı açıldı.
Sayfa 263Kitabı okudu
Alıntı
Psikiyatrist, bu­ günün totaliter toplumunda, en yüce kolluk kuvvetidir. Biri­nin toplum normlanna uymadığını, onun deli olduğunu be­lirtti mi, kararı ancak başka bir psikiyatrist bozabilir.
Sayfa 53 - İletişim yayınlarıKitabı okudu
Reklam
“Onca kalabalığa rağmen bu nasıl bir yalnızlık.”
Sadece gözlem ve eleştiri vardır hayatında. Ama 18 yaşına kadar son derece normal başarılı popüler bir çocukluk geçirerek gelmiş bir gencin kendini asmasına tanık olunca bir yudum bile yükselememiş olduğunu anlarsın. "Seni anlıyorum' demek büyük bir yalandır. Kocaman bir yalan. Kimse kimseyi anlayamaz ve tanıyamaz dünyada. Var olan en sağlam zırh insan vücududur. İçindekileri en iyi saklayan kasa odur. Koridorlarında birikenlerin kokusunu bile yaymaz dışarıya. Deliliğinin kokusunu, anormalliğinin kokusunu duyamazsın yanında gazete okuyan adamın otobüs durağında. Sadece gördüklerin vardır. 5 duyunun algıladığı kadar anlarsın aileni sevgilini çocuğunu. dolayısıyla herhangi bir şeyi birini anladığına ama gerçekten anladığına emin olmak sarıldığında arkasında ellerini kavuşturabilecek kadar o şeyi ya da kimseyi anlamak olağanüstü bir durumdur.
Sayfa 181Kitabı okudu
Ben gitmedim o da gelmedi..
Reklam
147 öğeden 1 ile 10 arasındakiler gösteriliyor.