Okuma listesi hazırlıyorum;)
Herkese selamlar, Mutlaka okumalısın dediğiniz bir eser mevcut mudur? Sizi derinden etkileyen, kalıcı izler bırakan,şiir,roman... Tür farketmeksizin öneri,tavsiye alabilirim ✨
6 +1'leme
32,7bin Gösterim
Sağolun. Tavsiyeler için çok teşekkür ederim 💐
1 yanıtı göster
Kemal Sayar=Yavaşla kesinlikle herkes okumalı..
Kesinlikle. Kemal Sayar'ın bütün eserleri okunmalı kanaatimce. Tavsiye için teşekkür ederim ☺️
Yaa hepsi birbirinden kıymetli eserler. Çok teşekkür ediyorum ☺️💐
1 yanıtı göster
Selamlar, listene gerçekten iz bırakanlardan birkaç tane bırakayım, tür karışık olsun. Roman olarak Sefiller, Monte Kristo Kontu, Suç ve Ceza, Karamazov Kardeşler, Körlük, Günden Kalanlar, Kürk Mantolu Madonna, Saatleri Ayarlama Enstitüsü bende hep uzun süre kaldı. Daha kısa ama çarpan tarafta Dönüşüm ve Fareler ve İnsanlar iyi gelir. Şiirde de Sezai Karakoçtan Mona Rosa, Cemal Süreyanın Sevda Sözleri, Yahya Kemalin Kendi Gök Kubbemiz kitabı insanın dilini temizliyor. Eğer istersen söyle, sen daha çok hüzünlü derin roman mı seversin yoksa sürükleyici macera mı, ben de listeyi tam zevkine göre sıkılaştırayım.
Aktarmış olduğunuz eserlerin tümü de birbirinden kıymetli. Tabiki ben tür ayrımı yapmıyorum. Her türden okumaya çalışıyorum. Tabiki tavsiye alabilirim ✨ Ayrıca tavsiyeler için teşekkür ederim 🙏🏻
Burada Gömülüdür 1. Cilt
Burada Gömülüdür 1. Cilt
Burada Gömülüdür 2. Cilt
Burada Gömülüdür 2. Cilt
Şiir kategorisine şu iki muhteşem eseri dahil edin derim naçizane.
Ahmet Erhan severim. Mutlaka ekleyeceğim. Tavsiye için teşekkür ederim 🙏🏻
Önceki 2 yanıtı göster
Nazan
Nazan
sağolun. Teşekkür ediyorum.Sizlere de keyifli okumalar dilerim✨