4 MART CUMARTESİ SAAT 15 : 00
Merhaba , 4 Mart Cumartesi Saat 15 : 00 'de Resul Bulama ağabeyimizin Taş Sektirme Ustası kitabı vesilesiyle bir araya geleceğiz. Katılmak isteyenleri bekleriz. Bu vesileyle kitabı okuyan ve okuyacak olanları haberdar etmek adına etiketliyorum. Teşekkürler. Tarih : 4 Mart Cumartesi Saat 15 : 00 Yer : Yeni Hayat SAHAF & KİTABEVİ Serasker cad. No : 102 / 2 Kadıköy - İstanbul Necip G. Turhan Yıldırım Ferah https://1000kitap.com/FatmaErarslan Neşe https://1000kitap.com/Nephrenka Burak https://1000kitap.com/suheyyda Ayşegül Acar Ayşe Nur SONKUR EFE hatice köklü Mehmet Albaş Eylül Türk Süha Murat Kahraman Zeyneb Öztürk https://1000kitap.com/Mrthnmngn The Misanthrope Metin T. Gönül. Elif Derya Yaşar S.Süheyl Nesrin A. GONCA Esra Koç Uçar AkilliBidik Gülşen Alkan https://1000kitap.com/berkayu https://1000kitap.com/Laviniaden Mustafa A. https://1000kitap.com/1071Selcen Zeynep Bülent Bakar Şinka Yıldız Tozu Münevver ^-^ ♡l Kitapsever https://1000kitap.com/Seherakdemir https://1000kitap.com/Zulfe https://1000kitap.com/Nav_hezar Tavernacı NB MURAT AYDIN Müjgennn https://1000kitap.com/sadeceiyiokur Betül YILDIZ ÖRSOĞLU Şeri şeri lady Kitabsever https://1000kitap.com/seda_bera Kev https://1000kitap.com/MehmetAldemir41 Rumeysa BERBER ÖZ https://1000kitap.com/Zeynep_de çaylukkızı İbrahim Papatya dostamisc https://1000kitap.com/Merhametim Röya Abraham DERYA Yonca Tandoğan Varsayalımismail • İTC https://1000kitap.com/Bensize Ramazan Zeyno Derda Yuşa Ayşen Nâime Nur P.Kübra Dilek Çolakoğlu Orhan Gazi Liliyar https://1000kitap.com/syh_byz Ebrar Meva Çiçek Sümeyra Özat Emin K.
··3 alıntı·
4.074 Gösterim
Program için teşekkür ederim Osman. Kitap bahane, güzel bir sohbet olacağına eminim. Merakla bekliyorum 👍
Osman Y.
Rica ederim abi vazifemiz :)
Hepimize geçmiş olsun. Deprem bölgesinde ikamet eden birçok okur dostumuz da var. Onlara ve tüm darda olanlara şifa ve kolaylıklar diliyorum. Önce yaralarımızı saralım, daha sonra kitaba dair konuşuruz. Görüşmek dileğiyle.
Kitabım ulaşırsa o tarihe kadar 😏 geleceğim ben deee ☺️
Bekleriz elbette.
Çok isterdim tüm dostlar ile birlikte, hepimizin dostu Resul Bulama'nın ilk kitabının buluşmasında olabilmeyi. Yine de nasip diyelim. 🍀🌿
Osman Y.
Ferah gel abla adım at :)
Çok güzel bir sohbet olacağına eminim. Kıskandım ayrıca. ;)
Osman Y.
Mustafa bi çılgınlık yap çık gel ya :)
Anlaştık.👏👏
Anlaştık :)
Osman Y.
Hepimize geçmiş olsun başımız sağolsun. Haftasonu cumartesi pazar programlarını erteliyoruz bilginiz olsun.