Okuduğum 2026 Kitapları
Nardugan Perili Ev Piyanist Ginza Hayaleti ve Diğer Gizem Öyküleri Büyülü Şehir İmparatorun Kızı - Cilt 2 Bay Mercedes Cengiz Han Buna Gizem Deme 2 Buna Gizem Deme 3 Buna Gizem Deme 4 Buna Gizem Deme 5 Buna Gizem Deme 6 Trace - Cilt 5 Rooster Fighter 1 Kuma Kuma Kuma Bear - Cilt 3 Kuma Kuma Kuma Bear - Cilt 4 Kuma Kuma Kuma Bear - Cilt 5 Kuma Kuma Kuma Bear - Cilt 6 Kuma Kuma Kuma Bear - Cilt 7 Vadedilmiş Yokyer - 10. Cilt Vadedilmiş Yokyer - 11. Cilt Vadedilmiş Yokyer - 12. Cilt Vadedilmiş Yokyer - 13. Cilt Küçük Bir Aşk Hikâyesi - Cilt 1 Büyülü Bir Yaşam İçin Mistik Masallar İkigami - Cilt 2 İkigami - Cilt 3 İkigami - Cilt 4 İkigami - Cilt 5 İkigami - Cilt 6 İkigami - Cilt 7 İkigami - Cilt 8 İkigami - Cilt 9 İkigami - Cilt 10 Air - Cilt 1 Air - Cilt 2 Shinobi İri 1 Shinobi İri 2 Shinobi İri 3 Frankenstein VIII. Henry (Manga) Uluğ Bey True Beauty 1 True Beauty 2 True Beauty 3 Karikatürler 1 Karikatürler 2 Uyurgezer Tarihin Derinliklerinden 19.Yüzyıla Kaşgar Küçük Bir Aşk Hikâyesi - Cilt 2 Dağın Kalbi Şeker Canavarı Cilt 1 Gupta Tarihi ve Kültürü Gazze'nin Dipnotları Rosario + Vampire - Cilt 1 Rosario + Vampire - Cilt 2 Rosario + Vampire - Cilt 3 Rosario + Vampire - Cilt 4 Romen Kaynak ve Eserlerinde Türk Tarihi - 1 Büyük Ev Adem ile Havva'nın Güncesi Öğrenci Kız Rosario + Vampire - Cilt 5 Rosario + Vampire - Cilt 6 Rosario + Vampire - Cilt 7 Rosario + Vampire - Cilt 8 Rosario + Vampire - Cilt 9 Biga Ayaklanması ve Anzavur Olayları Afyon'da Üç Eser Sakın Yalan Söyleme Hayata Geç Kalma Nasıl Prenses Oldum 1 Nasıl Prenses Oldum 2 En Çok Kendisine Yabancıdır İnsan Bütün Mutluluklar Birbirine Benzer Tarihimizin İlginç ve Şaşırtan Olayları İlmekler Bir Savaş Hikâyesi İçin Notlar Canavar Peşinde: Kaderine Hükmet 1 Bataklık Her İnsan Gördüğü Rüyanın Tabiridir - Sigmund Freud Utopia İskenderiyeli Philo Judaeus - Tanrı'nın Bilgisine Ulaşmak Mutluluğun Kendisidir İkonlar Maus Türk Dili Dergisi - Sayı 409 (Kasım 2011) Sessizliğin Sesi - Cilt 3 Sessizliğin Sesi - Cilt 4 Enigma Raşomon Mustafa Kemal Atatürk: Başarıda Gururu, Felakette Ümitsizliği Yenmeliyiz Tek Ruh Anadolu Ağızlarının Sınıflandırılması Görünmez Krallık Cilt 1 Görünmez Krallık Cilt 2 Görünmez Krallık Cilt:3 Başka Dünyalarda Beyaz Goril Semenderin Laneti Babaya Mektup Can Yarısı Güzel Yazılar - Kısa Oyunlar Ruhlar Kralının Ülkesi Cadının Yüreği Corto Maltese - Gençlik Yılları Vahşetin Çağrısı İnsomnia Cafe Sanayi Çağı Kızların Suskunluğu Fırtına (Manga) İt Mezarlarınıza Tüküreceğim Arapların Gözünden Haçlı Seferleri Tanrı'nın Kulesi 4 Tanrı'nın Kulesi 5 Tanrı'nın Kulesi 6 Troyalı Kadınlar Ardına Bakma Her Şey Olur 2008-2018 Meraklı Dürbün Memeliler Şeytan ve Maske Aziz Nesin'den Çocuklara En Güzel Öyküler Çıkartmalı Kıyafetleriyle Kral Arthur ve Büyücü Merlin Charlotte Holmes Dosyası Yıldız Bekçisi Köpek 2016 Nobel Konuşması Fedailerin Kalesi Alamut Aşkın Metafiziği Pusu Yıldızlar Saçıldığında Uysal Kız İsimsiz Şehir Taş Kalp Bölünmüş Topraklar Kral Lear (Manga) Lahitteki Sır 1 / Ejder Kral Zoya'dan Kaçırılış Eskisi Gibi Eksik Emanet Pis Moruğun Notları Yakma Zevki Fahrenheit 451 Sherlock Holmes'un Maceraları Robotlar Hapşırabilir mi? Yazım Kılavuzu İblis Keser - 1. Cilt İblis Keser - 2. Cilt İblis Keser - 3. Cilt İblis Keser - 4. Cilt İblis Keser - 5. Cilt İblis Keser - 6. Cilt İblis Keser - 7. Cilt İblis Keser - 8. Cilt Müjdeci 1. Cilt: Teneke Yıldızlar Kontrollü Patlama Vampir Tavşan
2026 Okuma Raporları