Jack London 'Oku' etkinliği
İyi akşamlar (veya günaydınlar). Etkinlik denen bir kılıfa ikinci kez bulaşıyoruz. Bu netice ile Orwell gibi distopya ve Kollektivizm üzerine hak, hukuk, eşitlik, adalet, özgürlük, devlet, kaos ve düzenin temelleri ilkesi gibi bir duayen adına Jack London 'oku' etkinliği yapmak istedik. İstedik mi? Kendinden çoğul mu bahsediyorsun? Tabii ki hayır. Çok değerli arkadaşım ve aynı zamanda London hayranı olan https://1000kitap.com/nodoubt ile. Katılmak isteyen yorum kısmına sadece 'istiyorum' diye not düşmesi yeterlidir. Oku(yun), düşün(ün), sorgula(yın), karşılaştır(ın), farkında ol(un). Not: Kitap içerisinde dikkatinizi çeken ve okunması gerektiğini düşündüğünüz alıntıyı bırakmanın yanı sıra, kitabı hakkında yapmış olduğunuz incelemeyi de bırakabilirsiniz. Keyifli okumalar... Başlangıç tarihi: 1 Haziran Bitiş Tarihi: 1 Ağustos Kitaplar: 1- Demir Ökçe 2- Beyaz Diş 3- Martin Eden 4- Vahşetin Çağrısı 5- Bir Kuzey Macerası 6- Adem'den Önce 7-Deniz Kurdu 8-Demiryolu Serserileri 9-Uçurum İnsanları 10- Yıldız Gezgini 11- Suikast Bürosu 12- John Barleycorn 13- Ateş Yakmak 14- Meksikalı 15- Denizin Çağrısı 16- Yanan Gün Dipnot: İlk 15 kitabı ile sınırlı değildir. Sizin elinizde olupta listede olmayan bir kitabı varsa yorumda belirtmeniz yeterlidir. KATILIMCILAR 1- https://1000kitap.com/nodoubt (Öncelik) 2- https://1000kitap.com/RaSonya 3- Bulut Atlası 4- https://1000kitap.com/yasmin25 5- Gülşen Alkan 6- https://1000kitap.com/birguzelumut 7- https://1000kitap.com/Colcicegi 8- https://1000kitap.com/Safpapatya 9- Ged 10- https://1000kitap.com/Buzlar 11- BÜŞRA ÇELİK 12- https://1000kitap.com/Fastbreak 13- Ruken Al 666- https://1000kitap.com/Nordavind 15- Cem Єren 16- Özlem 17- Ramazan... 18- https://1000kitap.com/merdumgirizbirkiz 19- Elif 20- İlgen 21- Yaren 22- Gamze Ö. 23- Furkan Turangül 24- Hilal 25- .Z. 26- https://1000kitap.com/pikacu_ 27- Memnune Demirel 28- Hilal 29- https://1000kitap.com/Brutal 30- Osman Y. 31- Homeless 32- nesrin kaya 33- Ayşe Eke 34- Turhan Yıldırım 35- Haruni 36- Bahar 37- Lemannur 38- A. 39- Burcu Yenidoğan 40- Cemile Dayıoğlu Serpen 41- Oğuz Aktürk 42- dionysos 43- https://1000kitap.com/bookwormizm 44- https://1000kitap.com/demeteraslan 45- Abdullah 46- Okuma Delisi / Emir 47- hulusi cem döner 54- Neslihan T. 55- https://1000kitap.com/onestan
Etkinlik
Katılmak istiyorum
Ekledim.
Adımızı yazdıralım okumaya çalışalım. Martin Eden ile katılıyorum teşekkürler.
Ekledim.
Elimde pek çok Jack London kitabı mevcut. Hepsi de okunmayı bekliyor. O zaman oraya adımı yazmanızı rica ediciim. :)
Eminkolnikov
İfindim ni dimek, derhal ekliyorum. :)) İşte şimdi şampiyonlar ligi gibi oldu. London, uyanda gör okurseverlerini. :)
Eminkolnikov
Uyanın! Uyanın London'un süvarileri! Cenk günüdür, etkinlik başlangıç tarihidir! Kitabaaa! Kitabaaa! Not: Yukarıda da belirttiğim gibi okunmasını istediğiniz ve kendinizle, düşüncenizle bağdaştırdığınız alıntı olursa bu ileti altına yorum olarak bırakınız. Yapmış olduğunuz değerli incelemelerinizi de aynı şekilde yorum olarak bırakabilir, okunmasına vesile olabilirsiniz.
Ben de katılmak istiyorum 🤗
Eminkolnikov
Duyuru: Jack London etkinlik bitiş tarihi 21 Ağustos yerine 1 Ağustos olarak değiştirilmiştir.
Eminkolnikov
Duyuru! Etkinliği sona erdirdiğimde seçilmiş olan incelemeleri yayımlayacağım. Böylece etkinlikten haberdar olmayan veya olupta okuma fırsatına erişmeyen okuyucular için bir fırsat daha tanınmış olacak, London okuma düşüncesi filizlenecektir. Kitap avcısı JACK adına!