Baykurt 2020 :))
2019 son etkinlik Aziz Nesin sona ermiştir :)) Öncelikle katılan okuyan alıntılayan inceleyen tüm dostlara teşekkürleri borç bilirim :)) çok sağ olun var olun canlar .. " şimdi aynı performansı 12/1/2020 Fakir BaykurtFakir Baykurt için de istiyorum :)) Eminim ki çok başarılı bir etkinlik daha bizleri bekliyor :)) kendini 10.köy sakini "hisseden "herkese kapı açık ..şimdiden "hoşgeldiniz " Baykurt link de geldi :)) booktandunya.com/search?q=Fakir+... De hadi buyrun :)) Sıfır Sayı / Ebru InceEbru Ince 666 @Nordavind 1) Mir'at-ı CünunMir'at-ı Cünun / Onuncu KöyOnuncu Köy 2) Nərmin QuluzadəNərmin Quluzadə / Yılanların ÖcüYılanların Öcü 3) Gamze Ö.Gamze Ö. / Irazca'nın DirliğiIrazca'nın Dirliği 4) @Fastbreak / TırpanTırpan 5) @Merdumgiriz07 / KaplumbağalarKaplumbağalar / Yılanların ÖcüYılanların Öcü 6) @N____ / Onuncu KöyOnuncu Köy 7) EvlaEvla / Onuncu KöyOnuncu Köy 8) HypatiaHypatia / KaplumbağalarKaplumbağalar 9) GamzeGamze / Irazca'nın DirliğiIrazca'nın Dirliği 10) HeidiHeidi / TırpanTırpan / Irazca'nın DirliğiIrazca'nın Dirliği / Sabır DağıSabır Dağı / Unutulmaz Köy EnstitüleriUnutulmaz Köy Enstitüleri 11) Elia MartellElia Martell / Kara Ahmet DestanıKara Ahmet Destanı 12) YeşimYeşim / Eşekli KütüphaneciEşekli Kütüphaneci 13 ) @Adem_yce / KeklikKeklik 14) ÖzlemÖzlem / Onuncu KöyOnuncu Köy 15) Özgür SağlamÖzgür Sağlam / Yılanların ÖcüYılanların Öcü 16) SdfSdf / Onuncu KöyOnuncu Köy 17) @kitapligimveben / Eşekli KütüphaneciEşekli Kütüphaneci 18) NildaNilda / Duisburg TreniDuisburg Treni 19) @Tayfunizm / Kara Ahmet DestanıKara Ahmet Destanı / Amerikan SargısıAmerikan Sargısı 20) Cem ЄrenCem Єren / Yılanların ÖcüYılanların Öcü / Irazca'nın DirliğiIrazca'nın Dirliği / Kara Ahmet DestanıKara Ahmet Destanı 21) L Büşra A.L Büşra A. / Onuncu KöyOnuncu Köy 22) @Sematurksolmaz / Eşekli KütüphaneciEşekli Kütüphaneci 23) Necip G.Necip G. / Eşekli KütüphaneciEşekli Kütüphaneci 24) Osman Y.Osman Y. / Onuncu KöyOnuncu Köy 25) özlemözlem / Efkar TepesiEfkar Tepesi 26) @Ecrincyhn / Onuncu KöyOnuncu Köy / Eşekli KütüphaneciEşekli Kütüphaneci / Irazca'nın DirliğiIrazca'nın Dirliği / TırpanTırpan / KeklikKeklik 27) @Tubbaa / Yarım EkmekYarım Ekmek 28) Gönül.Gönül. / Eşekli KütüphaneciEşekli Kütüphaneci / Duisburg TreniDuisburg Treni / Anadolu GarajıAnadolu Garajı 29) @CavitCilesiz / Anadolu GarajıAnadolu Garajı 30) Nuran KibmanNuran Kibman / Amerikan SargısıAmerikan Sargısı 31) @homofloresiensis / Duısburg Treni / Yılanlaŕın Öcü 32) okuyanbayanokuyanbayan / Eşekli KütüphaneciEşekli Kütüphaneci 33) @nigrum_alba/ Anadolu Garaji 34) nejla güldalınejla güldalı 35) @yasmin25 / Irazca'nın DirliğiIrazca'nın Dirliği 36) GedGed / Yılanların ÖcüYılanların Öcü 37) @mtkaragol /yılanların öcü / Kaplumbağalar /Barış ćoreği/Kara Ahmet destanı 38) Bilal GünaydınBilal Günaydın / Onuncu KöyOnuncu Köy 39) red johnred john / Eşekli KütüphaneciEşekli Kütüphaneci 40) GmzGmz / Can ParasıCan Parası 41) @sakf / Yılanların ÖcüYılanların Öcü 42) SeherSeher / Yılanların ÖcüYılanların Öcü 43) @seda_bera / Efendilik SavaşıEfendilik Savaşı 44) Eylem U.K.Eylem U.K. 45) @gnc_ert / Onuncu Köy 46) İsmailİsmail / KaplumbağalarKaplumbağalar 47) Ceren BoztepeCeren Boztepe / Eşekli KütüphaneciEşekli Kütüphaneci 48) GoncaGonca / KaplumbağalarKaplumbağalar 49 ) @Pptyy/ kaplumbağalar 50) @deliyurek07 51) @HesnaSuarez / Yılanların ÖcüYılanların Öcü 52) İrfan Özİrfan Öz / Eşekli KütüphaneciEşekli Kütüphaneci 53) VedanımVedanım / Irazca'nın DirliğiIrazca'nın Dirliği 54) DemetDemet / Eşekli KütüphaneciEşekli Kütüphaneci 55) AhzenAhzen 56) @horseman_jr 57) @okuyanzat 58) nihal baysal cindonihal baysal cindo 59) @miyasebaysal / Yılanların ÖcüYılanların Öcü 60) Tubikonun GüncesiTubikonun Güncesi 61) İlaydaİlayda 62) AvareAvare 63) amimadamimad / Irazca'nın DirliğiIrazca'nın Dirliği 64) {{{ Tinkerbell }}}{{{ Tinkerbell }}} 65) Gülcan.Gülcan. 66) Zeynep YağeviZeynep Yağevi
Ben de katılmak istiyorum abla, yer var mı? (:
Ok :))
Ok :)) ekliyoruummm :))
Fakir Baykurt için bir bahane arıyordum ve yine sayende bulmuş oldum. Hangi kitabı olacağına henüz karar vermedim ama, elbet karar veririm. 41 nomaram da dolu ama, Sedacığımın peşine beni de ekleyebilirsin :)
Ok :))❤
Toplumcu yazar etkinliği olsun, canım feda olsun:-) Ben de henüz seçilmemiş olan "Efendilik Savaşı" ile etkinliğe katılım yapmak isterim Ebru InceEbru Ince
Hoşgeldin :)) 👍
İşin için de Fakir olur da ben olmam mı? Eşekli Kütüphaneci,Duisburg Treni,Anadolu Garajı, basarabilirsem diger kalanlar:)
Galp galp :)))
Bu yorum görüntülenemiyor